9

Ce să NU faci în Social Media

V-am zis și o repet, mi-e frică de copii, cu toate că ei insistă să mă placă. Mă fixează cu privirea de câte ori au ocazia și-mi zâmbesc ștrengărește de parcă ar vrea să-mi spună: fraiere, ai pus-o! te-am prins!

Îmi place social media de vai mie! Acum îmi petrec câteva ore bune pe zi în mediul ăsta. Mă relaxează și-mi furnizează o roabă de informații utile, printre care se mai strecoară alea care nu-mi folosesc la nimic și alea care ajung pe blog într-un fel sau altul. Facebook îmi dă cel mai mult material de-o vreme-ncoace.  Am impresia că Facebook e mic copil pe lângă cum era, sau este HI5.

Nu știu dacă sau când o să am copii, nu știu cum îi voi educa, ce valori morale le voi seta ca reper în societate, dar știu sigur că nu voi slobozi pe internet orice c*cat care l-au făcut, cum de altfel văd că se practică!

am pictat peste, să nu vă tai pofta de mâncare

Aţi văzut că e mobile upload, da? Să ne uităm puţin şi la comentarii:

avatare cenzurate = poze cu copii

Tu Codruța, nu te-am cenzurat pe tine și prietenele tale ca să vă vedeți cât sunteți de penibile. Prima dată când am dat peste poza asta, am crezut că ești în ceva sindrom post natal. Și încă nu-s convins că nu e așa. Oare ce a fost în capul tău când ai scos tu repede telefonul și ai pus minunea pe Facebook? De ce așa ceva? Când noi spunem pe bloguri că toate c*caturile din lume-s pe Facebook, vorbim metaforic! Așa numim noi nimicurile! Probabil pentru asta s-au inventat MMS-urile, ca să le arăţi prietenilor imagini din categoriia asta.

Bottom line, AŞA NU! Există nişte limite, unele scrise, altele nsescrise dar care-şi înfig rădăcinile în moralitate, pe care trebuie să le respectăm chiar şi pe reţelele de socializare.

P.S: Articol bazat pe o “descoperire” făcută de Katai Robi. 

9 Comments

 1. Intradevar, este exagerat sa publici asemenea poze.
  Come on, si eu sunt mama dar nu mi-ar trece niciodata prin minte sa ma laud cu ce face copilul meu in scutec (sau in olita)…indiferent cat de precoce sau de interesant mi se pare ca este si cu atat mai putin sa postez dovezi fotografice. Si care e ideea pana la urma? Pui poza ca sa te felicite lumea? Sa-ti ureze “la mai mare”?
  Dar ma rog…..

 2. Sa ne asteptam in curand si la o poza cu niste chiloti patati? “Primul ciclu” ca titlu si comentariile de rigoare “vai, la cat mai multe” sau “ce fumos, de acum suntem domnisoara!”. Dupa care va urma o poza cu primul prezervativ folosit de odorul ei. Etcaetera, etcaetera.

 3. poate si o poza rapida facuta cu prietenu peste ea, “uite prima data”, vai ce dragut, imi aduc eu aminte prima mea data….in fin cu unu murdar de pamant si sudoare de pe camp, porcu dr@cului ca m-a lasat gravida…..

 4. Nu pot sa cred :)))
  Pai eu mi-as cam face curatenie in lista. Altfel te trezesti cu alergii dimineata cand dai click pe “noutati”

 5. Writing articles is pain in the ass.I know how you can get unlimited content for your blog,
  search in google:
  Anightund’s rewriter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *