2

Cea mai aprigă zi de campanie electorală

A fost aia din afara campaniei electorale.

Sper că n-ați uitat să mergeți la vot!

Eu, după ce m-am învârtit o jumătate de oră pe strazi așa cum indica săgeata cu mesajul “către secția 10″, am reușit să votez. Și să mă rățoiesc la amărâții care stau în secția aia de votare mai bine de 24 de ore. Ghinion. A trebuit să pun un prieten să sune la BEJ ca să o localizeze.

Dar cum spuneam, am biruit.

Acum lucrez la o colecție de SMS-uri electorale, trimise astăzi, când campania electorală din câte știu eu nu mai e legală. Lumea e binevoitoare și dă mailuri încă. Apelul despre faptul că vreau să colecționez mesajele electorale l-am lansat pe la amiază pe Twitter și Facebook.

Da, campania electorală nu se termină niciodată. Nici măcar dacă legea spune asta. Mâine nu vor mai fi valabile numerele alea de telefon. Deși campania a durat cam o lună, abia azi am simțit-o cel mai bine. Deloc normal!

P.S. Doar trei poze îmi aparțin: cele două de pe Nokia și ultima. Am ales să pun watermark pe toate pentru că tentația e mare printre noi, ăstia din blogosferă și presă. Cine e deranjat și vrea să-l scot să mă anunțe. De asemenea, dacă vrea să menționez sursa, la fel, să mă anunțe. Am ales din oficiu să trec toată lumea sub anonimat.

2 Comments

  1. Sa stii ca si eu am primit asemenea sms-ri si mai stiu si pe altii. Si, da… nu e legala campania astazi!

  2. Deci n-ai gasit sectia acolo unde orientativ te-am orientat ?

    de aia n-a stiut primarul de strada ta, ca tu apartii de gradinita, nu de Primarie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *