1

Cel mai sincer brand întâlnit în social media!

Anul trecut, când am intrat io în online până-n gât şi n-am mai putut ieşi, am susţinut cu tărie că 2011 va fi decisiv pentru românaşi ca să se facă auziţi şi prin canalul ăsta de comunicare.  Încă mai cred asta şi prin urmare sunt atent la tot ce mişcă-n jurul conturilor mele de pe multitudinea de reţele de socializare.

Astăzi, după luni de zile în care în dreapta mi-a apărut ostentativ îndemnul de a da LIKE României, am cedat. Mulţi fani nu are, dacă e să raportăm pagina la contul Innei care are aproape la fel de mulţi ca Dior. Nu comparăm numărul de LIKE-uri cu cel al locuitorulor, cum am fi tentaţi, ca să nu intrăm în depresie fără rost pentru că din cele 22 de milioane de români, puţin peste 3 au cont de Facebook.

Până una alta, ideea e că suma de 246,047 , nu prea reflectă faptul că România ar avea fani, ci mai degrabă o sectă care o susţine. Un fel de Martori ai României.

Mno, am dat LIKE României, după cum spuneam, şi m-am uitat pe wall-ul ei să văd cum arată, cât e de întreţinut, dacă are paianjeni pe la colţuri şi alte asemenea. Încă mă mai minunez de mine cum observ eu tote nimicurile. Mă! ştiţi ce mi-a sărit mie-n ochi în următoarele 5 minute de la apăsarea butonului de LIKE? Îi încadrat cu roşu:

Romania LIKES holidays! şi nimic altceva, după cum se vede şi cu ochiul liber. În traducere liberă, României îi place să stea şi să o frece petreacă, că s-a născut obosită! :P Nimic, dar nimic mai adevărat! E cel mai sincer brand care l-am întîlnit pe o reţea de socializare! Evident că e o sinceritate involuntară, românul care administrează a dat probabil instinctiv LIKE acolo, cu ochii luminaţi ca valurile mării sub soare.

Acum, stau şi mă întreb, de ce nu am fost noi sinceri şi când am dizainărit brandul ăla de ţară de l-am acoperit c-o frunză?! Romania LIKES holidays! e mai de impact decât 1.000 de grădini carpatice! Dacă mă pun în pielea străinului, la văzul acestui mesaj nu mă pot gândi decât soare, relaxare, nişte oameni care ştiu cum să mă facă să mă simt bine, la faptul că voi merge într-un loc care aduce a Ibiza, cu petreceri, alcool, mâncare şi fete frumoase gata să mă ia-n… braţe! :D

Bine, totul e utopic, străinezul momit intrând în cel mai adânc coşmar de cum a păşit în ţară, dar măcar noi am fost sinceri! Că tot ne-a îndemnat Papa să nu minţim pe net. Şi nu ne poate acuza nimeni de nimic pentru că nouă chiar ne plac vacanţele! Să fie cât mai multe, că producţia se rezolvă de la sine! :D

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *