2

Chinezăriile pe care nu le-ai respinge

O lege nescrisă a economiei e că orice produs ai scoate tu al cărui preţ să fie mic, chinezii vor scoate unul şi mai ieftin, într-un timp foarte scurt. Şi ţi se duce dracu toată afacerea. Chestie despre care nu putem spune că nu se aplică zilnic în practică. Tot ce-i în jurul notru e contrafăcut sau făcut în China.

Dacă dacă e mai ieftin nu înseamnă neapărat că e numai bun de cumpărat, şi asta putem spune că e o altă lege nescrisă pe care consumatorul o respectă din ce în ce mai des. Spre exemplu instinctul meu de conservare al bugetului se activează instant când observ că în loc de Adidas, pe treling scrie Adibas. Chinezii ăștia ajuns prea departe cu contrafacerea. Au ajuns până în stadiul în care produc ouă-n laborator!!! Dacă pentru unii sky is the limit, pentru ei cerul reprezintă doar o barieră! :)

Cu toate astea, parcă n-aş respinge chinezăriile de mai jos :D :

Daaaa știu. Nu-s chinezoaice. Speram să fie japonezoaice, dar sunt locuitoare ale Coreei de Sud. Dar dacă-s made in China? Parcă poți să știi…

2 Comments

  1. au asiaticii niste clipuri de iti sta mintea in loc la capitolul scenografie, facute cu bugetul unui film romanesc cred, aici nu prea o scot ieftin. doar daca toate materialele si mana de lucru sunt din china :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *