2

Cine a omorât gorjenii?

Orgoliul. Vă explic imediat.

Au ajuns în mâna presei nişte stenograme rezultate în urma unor convorbiri telefonice pe care fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a avut-o cu fostul ministru delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre , pe marginea listelor electorale.

Pe pagina 15 a apărut un dialog din care reiese că într-o lună au dat colţul 40.000 de gorjeni. Gorjeni = locuitori ai judeţului Gorj (vezi foto alăturată).

Băi, relaxaţi-vă. Din cei 40.000 de gorjeni morţi, peste jumătate (vreo 30.000) au plecat în Ardeal şi pentru asta familiile lor îi consideră morţi. Deci chillax. Sunt doar vreo 10.000 morţi pe cale naturală. Restul au fost omorâţi de ogoliu. Pentru că e deja proverbial “conflictul” dintre olteni şi ardeleni.

- Unde pleci, maică?

- Nu ştiu, fă. Văd io. Prin Ardeal, că ăia o duc mai bine.

- Aoleo! Dacă rămâi acolo pentru mine eşti ca şi mort! Să ştii!

sursa foto 

 

2 Comments

  1. Bai, incredibil! Astia sunt in stare sa altereze realitatea in asa hal incat azi-maine o sa fie toate listele fictive adaptate nevoilor lor, indiferent de numerele reale din teren. Ne trezim intr-o zi ca vom avea sute de mii de nasteri de bebelusi de 18 ani cu drept de vot, care vor muri curand dupa vot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *