2

Codul lui Tabloidinci: Mesaje de dincolo de pagina 5

Nu mai rețin când am citit ultima dată un Cancan, un Click sau o Libertatea, dar știu că am făcut-o. Oarecum mi-o cerea fișa postului, când lucram în comercial. De ce să ne mințim, bârfele vând. Pentru român o zi fără detalii despre capra vecinului, e o mare dezamăgire, de aia se golesc tarabele de tabloide încă de la primele ore ale dimineții.

Până mai ieri am încercat să găsesc o explicație pentru faptul că mai ales pensionarii citesc cele enumerate mai sus. Am avansat ideea că poate vrea și tataie să vadă ceva piele întinsă și să… :D da’  nu-i asta, pentru că tataie cel mult poate saliva când ajunge la fata de la pagina 5 sau 3.

Și uite așa, din aproape-n aproape, am zis revelator că da mă! uite că toate se întâmplă cu un motiv!

Evenimentele mondene au un mesaj ascuns, exact ca în Codul lui Davinci, pe care numai cei aleși îl pot desluși. Să vă explic, pentru ca să înțelegem și totodată să cădem de acord asupra acestui aspect.

Deci a murit Michael Jackson. Zile întregi toată presa a afișat lacrimi, durere, suspine, secvențe de la concertul din București și strângeri de mână cu Iliescu. Apoi a murit Mădălina Manole și circul a fost cât casa poporului. Și apoi, fără să ne dăm seama S-A SCUMPIT BENZINA! Și asta nu e tot.

La începutul acestui an Irinel și Monica au dat-o la divorț. A ieșit cam urât da’ măcar au devenit subiect de Breaking News și implicit de prima pagină. Era divorțul anului până când, la câteva zile distanță, Pepe a avut limbrici și a fugit de acasă, lasând-o pe Oana slobodă să meargă la Capatos. Și unde mai vrea ea. Și apoi a venit CUTREMURUL DIN JAPONIA!

Mă gândesc cu groază la cum se vor inversa polii când Pepe şi Dama de Pică vor divorţa. Poli Timişoara cu Poli Iaşi. :D

#titluridetabloid

În altă ordine de idei, şi o veste bună, tot sub forma unui titlu de tabloid: Teo se simte mai bine! A mâncat prima bucăţică de carne după operaţie. Titlul ăsta e real şi e de astăzi. După “şţirea” asta din Cancan, japonezii au anunţat că e posibil ca până mâine să stabilizeze situaţia centralei nucleare de la Fukushima.

No, înţelegeţi care-i treaba cu tabloidele şi de ce-s ele citite? Ia vă rog nu vă mai agăţaţi de cititorii lor fideli. :D

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *