0

Cofetăria vedetelor

VIP = Very Important Person. Mda… nu mă refer la persoana iubită, ci la cuvântul sau acronimul care ne dă de înțeles că avem de-a face cu vedete. Că-s de carton, că nu-s, nici că-mi pasă. Până una alta lumea le recunoaște la fel de bine în pagina 5, cât și pe stradă.

No, și vedetele astea au un statut special prin definiție, în cazul în care ea exista, dacă nu… atunci e doar o altă lege nescrisă.  Ne stâmbăm când auzim termenul, dat toți vrem câte o felie VIP. VIP înseamnă bunăstare, înseamnă și o bucată de marketing: card VIP, acces VIP, salon VIP, masă VIP etc VIP.

Chiar și o cofetărie VIP. E unique, vorba aia.

Va invitam sa vedeti imagini cu torturile pe care le-am creat pentru momentele cele mai importante din viata unor vedete :

Bahmu, Prigo, fiul și Leucanthemum vulgare din familia Astracee.

Domnul Ionuț RINegoiță, singurul de pe site care beneficiază de forma asta de politețe. Oare de ce? Aici e cu năsucul în jos, nu în sus cum ne-a obișnuit.

Fratele lui, Robert, e politician cocoțat în top 300 Capital și a terminat liceul la 31 de ani. A zis că a fost prea ocupat ca să facă bani. O gândire corectă. Despre BAC-ul din 2011 a avut doar de criticat.

Cât despre BAC-ul de anul ăsta, liceeanul tomnatec e moralist: “Din nefericire ăştia o să ne plătească pensiile!”. Devine, brusc, exigent: “Nu e vina elevilor, ci a Ministerului şi a profesorilor! Şi nouă ne-au cerut prea mult! Ne-ar trebui un învăţământ mai aplicat. Să iasă specialişti!”. În numai patru ani, între 2004 şi 2009, Robert Negoiţă a terminat dreptul la Bioterra şi Economia turismului la Româno- americană. Când şi-a anunţat candidatura la Parlament era încă student. sursa 

Continuăm. Iuliana Marciuc, cu extra decolteu, fără Adrian Enache. Urâțică poză.

Punct în plus pentru cine banghește cifrele de pe tort. Eu înțeleg că-i 70… oare pentru că-i varianta fără photoshop?  :D

Comparativ cu oferta din catalogul cofetăriei, ce ați văzut în poze e de nivelul broscuțelor alea verzi ce se vând în cofetăriile maliitorilor de rând. Chestie pe care nu o înțeleg. Te-ai găsit să fii normal fix într-o cofetărie cu briz-brizuri? Come on.

Știu că muriți să aflați cine patronează blaturile operelor dulci și de unde puteți da comanda. V-aș pune să ghiciți, dar n-ați avea succes. E în incinta Rin Grand Hotel.

Bon aVIPpetit!  

sursa foto 1, 2, 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *