0

Concept: Tabloidul vedetelor

Iată că Facebook devine ușor, ușor locul unde în sfârșit vedetele pot lua tabloidele la mișto. Dar știți ce nu înțeleg eu de o vreme încoace?

De ce nu-și fac vedetele astea un tabloid al lor cu scopul clar de a-i hărțui pe ”jurnaliștii” tabloidelor clasice care le caută și-n gunoi (litelamanete le caută în gunoi, nu-i o metaforă) pentru a afla secrete murdare? Că bani au. Pot pune mână de la mână pentru a scoate ceva fițuică denigratoare de paparazzi & co.

Cum ar fi ca oamenii angajați la tabloidul vedetelor să-i urmărească 24 din 24 pe cei de la Cancan, Libertatea, VIP sau mai știu io ce alt tabloid? Toți avem secrete, toți avem lucuri de ascuns, toți ne îmbătăm ca porcii la un moment dat… oameni suntem. Facem lucuri imorale. Cum ar fi ca și ei să-și vadă viața expusă pe prima pagină a unui ziar? Zilnic. Vă spun eu cum ar fi: de vis. Sunt convins că nu de puține ori, știu ce “jurnalist” care a surpins nu știu ce vedetă că venea de la amant/ă, venea sau mergea chiar el de la amantă.

Cred cu tărie că un tabloid al vedetelor ar restabili ordinea și ar aduce balanța pe zero. Dacă citește vreo vedetă rândurile astea și la un moment dat se pune în practică ideea mea, nu doar că vreau procent, dar vreau să fiu și redactor șef. Doamne ce i-aș fugării…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *