1

Concertul IRIS se amână! “Battle of the Bands Transilvania” merge mai departe!

Cine a zis că-s norocos, ar trebui să reconsidere după postul ăsta. Într-adevăr, am niște forțe care mă vâră în conjuncturi favorabile, dar și când uită de mine și mă lasă de izbeliște, o sfeclesc de mai mare ți-e dragul să privești.

Am făcut și io primul concurs de pe blog, de aci. Totul fain, frumos, mai rămânea să meargă lumea astăzi la concert, și când mă pregăteam să dau un mail cu numele fericițiilor mei, primesc nedreptatea:

Să ne înțelegem, deși mi-ar fi plăcut, nu este o glumă și prin urmare nu fac nici măcar mișto. Pentru a susține veridicitatea datelor prezentate, am tras print screen-ul de aici. Și dacă tot nu vă vine a crede, vă mai trimit și la Ciulea pentru o lectură scurtă.

Și acum să lămurim care-i situația câștigătorilor de pe bloguri:

 

[...] Organizatorii vor revenii cu informatii in zilele urmatoare si isi cer scuze pentru situatia creata.
Invitatia castigata ramane valabila pentru concursul Battle of the Bands Transilvania, care va avea loc duminica, 8 mai, de la ora 21 in cortul amenajat in parcarea de la Polus Center.

Regret rezultatul și sper că nu-s io ăla care v-a adus ghinion! :) Totodată sper că “forță majoră” nu înseamnă ce cred eu. Promit că mă revanșez.

P.S. La Battle of the Bands Transilvania veți avea unica ocazie de a vedea și apoi critica prima reprezentație publică a celor trei băieți stânși ciorchine în jurul Mironei. Cei 4 fantastici trebuiau să cânte în deschiderea concertului IRIS, deci merită deplasarea. :)

 

One Comment

  1. da ma, asa’i … noroc cu filmu’ Ursu’ … macar acolo am reusit, si noi, si castigatorii, sa se bucure de premii :-)
    e, asta e .. se mai intampla … cel putin, o putem/pot vedea pe Miruna cu trupa ei ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *