8

Contabilitate bărbătească

În 500 de metri, de pe Universității până pe Memorandumului, cu ocol pe Napoca, am contabilizat:

-11 decolteuri din care 5 erau la vârsta adolescenței, 1 era indecent de mare și restul aveau în medie cupa B; maxim C. Un sutien era negru cu ceva model alb în zona axilelor. Era cu push up.

- 3 fustițe vaporoase. 2 mi-au stârnit admirația, 1 m-a făcut să mă-ntreb dacă a ratat programarea la epilare.

- 2 perechi de juma’ de pantalon scurt de blug cu bucuțele aferente la vedere, restul au fost accesorii banale care nu mi-au atras atenția că de aia nu le țin minte.

- un set de unghii false care rupeau tacticos dintr-un covrig cu susan și care n-au mai trecut pe la service de ceva vreme; n-am putut distinge modelul de pe ele.

- o pereche de cizme lungi, perforate, care mi se par o-ri-bi-le! Nici la stâna n-aș merge cu ele că n-ar sta oile la muls din cauza lor.

- 2 picioare strâmbe purtate de aceeași persoană, acoperite pâna puțin deasupra genunchilor cu una dintre cele 3 fustițe vaporoase

- 3 perechi de pantofi cu toc de cel puțin 12 cm care puneau în dificultatate purtătoarele arse de solar. Că de acolo ieșeau.

Morala: Contrar convingerilor sexului slab, există bărbați care sunt atenți la detalii. Ba chiar se uită după alea mici! Imediat după ce se holbează-n decolteu => 1 decolteu = 2 sâni.

sursa foto

8 Comments

  1. Lasa, ca tot mai mult vad baieti cu freza facuta la blender … Si nu neaprat tuturor le sta bine. A, si mai nou au aparut tricourile alea cu “decolteu” si la barbati… da nush, parca aia care au cupe C nu-s prea sexi… :)))

    • Îs mai mulţi care mă pot ajuta la novoie! :)) Dar da, pe cei doi mă bazez în mod special.

  2. Si acum ar trebui sa iti spun ca esti un contabil nepriceput, pe al meu decolteul nu l-ai pus la socoteala cand am plecat dimineata de acasa. Ce sa faci, se rezolva cu un minus de inventar imputabil gestionarului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *