0

Craiova aia care nu se vede la TV

Un coleg de serviciu a venit astazi cu o poza. Ca o redactie intreaga de stiri sa fie impresionata de o poveste e lucru mare.

Si totusi povestea copilului care invata carte de la o farmacista ne-a zguduit pe toti. In fiecare zi vine cuminte cu caietul si asteapta ca femeia sa aiba timp si pentru el. Astazi la Craiova a fost o zi frumoasa de toamna. O zi in care un copil descult, in pantaloni scurti si tricou ne-a demonstrat ca exista cu adevarat setea de carte.

Craiova nu e toată precum cum se prezintă la televizor. Am stat pe acolo, cunosc puțin mai bine locurile și oamenii decât restul celor care bat din gură sau taste. Într-adevăr, există mari carențe din multe motive, dar există și au existat și mari oameni care fac și fapte bune.

Și da, e mare lucru ca o redacție de știriști să fie impresionată. Noi suntem altă specie de oameni. Sunt mai inumani așa.

Dacă vrei să dați o mână de ajutor copilului cred că puteți lua legătura cu cineva dând click pe link-ul de la sursă. Prin aceeași modalitate puteți dona materiale de construcție pentru a-i ridica o statuie farmacistei.

Craiova asta se va vedea la TV doar dacă se va viraliza pe net.

Sursa foto și text 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *