1

Cred că o să devin fan U Cluj

V-am mai povestit cum e pe la mine prin redacţie, dar vă asigur că e mai cool decât afişez eu aci pe blog. :D

Spre exemplu, 50+1 dintre colegi sunt fani Universitatea Cluj, frate. Băi, dar fani nu aşa! Unul singur e CeFeRist şi şi-o ia ca furnica bleagă din muşuroi. Dar io n-am nimic împotrivă, că Doamne, ce deliciu e să-i vezi atacându-se. :))

În aproape o oră e mare meci mare pentru clujeni. Echipa de baschet masculin, U Mobitelco Cluj, joacă un meci decisiv cu CSU Ploieşti, pe care dacă-l câştigă se cheamă că ai noştri devin campionii României după 15 ani de secetă. No, aşa că ai mei colegi au avut toate motivele ca de la ora 06.00 să zbiere pe coridoare Haide U sau Haide şi tU la cafea! şi alte asemenea. :))

La un moment dat m-am trezit şi cu un fular în redacţie! Era legat de geanta Andradei care de azi e oficial fata cea mai ultras-paşnică pe care eu o cunosc! Bine, nu pun pariu că soţul ei, care-i fan CFR, mănâncă zamă caldă când sunt derby-uri, dar e paşnică ca o pipă a păcii.

Ştiu, suntem ciudaţi. Aţât de ciudaţi încât întrerupem programul normal şi transmitem meciul pe radio! :)) Cred că o să devin fan U Cluj, chiar dacă n-am nicio treabă cu sportul. În afară de aruncatul cu privirea, totul necesită prea mult efort! :D

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *