0

Credeţi că greşelile voastre sunt cele mai mari?

Această postare se vrea a fi una motivaţională.

Credeţi că greşelile voastre sunt cele mai mari? Credeţi că aţi pierdut bani mulţi la Caritas? Că aţi trimis sms-ul amantei sau amantului în loc de soţie sau soţ şi viaţa voastră s-a terminat?

Citiţi textul de mai jos:

Două pachete provenind din Mexic şi conţinând 16 kilograme de cocaină au fost livrate din greşeală, săptămâna trecută, sediului ONU din New York, au anunţat joi poliţia newyorkeză şi Naţiunile Unite, relatează AFP.

Când cele două pachete ce purtau un logo similar celui al ONU au ajuns la 16 ianuarie, a fost dată alerta, iar autorităţile americane au fost notificate.

Potrivit lui Paul J. Browne, responsabil de relaţii publice pentru poliţia din New York (NYPD), pachetele conţineau 14 cărţi ale căror pagini fuseseră îndepărtate pentru a fi înlocuite cu câte puţin peste un kilogram de cocaină. [...]

Drogurile confiscate au o valoare de piaţă estimată la aproximativ două milioane de dolari.

via

Un fel de ai carte, ai parte. :P

Ancheta poliţiei americane şi a agenţiei americane de combatere a traficului de stupefiante relevă faptul că drogurile au fost expediate din Mexic şi prin cine ştie ce circumstanţe au ajuns într-un centru de triere al unei companii private de mesagerie din Cincinnati (Ohio, Statele Unite).

De reţinut! Aviz Poşta Română!

Pe colet nu era scrisă nicio adresă, cu toate astea angajaţii firmei au remarcat sigla ONU, şi în consecinţă au expediat coletul la sediul instituţiei. Deci avem de-a face cu exces de zel din partea curierilor. :D

La mine nu ajung nici măcar facturile de la gaz, curent sau internet. Nu mai zic nimic de recomandate care deşi conţin adresa şi numele, din start îs consemnate cu “n-a fost acasă”.

Na, mă rog. M-am abătut de la tenta motivaţională :D . Aţi înţeles ideea, da? Un mexican a avut o zi mult mai proastă ca a voastră. A pierdut 2 milioane de dolari! :P Şi probabil câteva degete. Sau chiar ceva mai consistent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *