3

Cristian Gog m-a dezamăgit

Luni am cumpărat nişte seminţe şi am pus bere la rece. Berea e tot acolo, ocupă loc în frigider dar nu-i bai că şi aşa-i mai tot timpul gol. Voiam să sărbătorim româneşte, în stil tradiţional. Dar pentru că Cristian Gog a fost adoptat de Media Pro, am mâncat seminţele, aseară, în timp ce mă uitam la el cum demonta teoriile alea ale conspiraţiei despre trucurile lui ieftine. Berea e intactă, dar dacă nu vine anul ăsta de la Bucureşti riscă să dispară şi ea, fără urmă. Şi fără taxă.

Demonstraţii sunt după cum urmează:

Băi, am pierdut o oră şi ceva căutând o poză cu Gog, pe vremea când nu era faimos decât local, cum îşi ia el lingurile cot la cot cu gospodinele, dintr-un magazin mare şi albastru. N-am găsit-o. Nu încă. Când dau de ea o pun aci ca să întărim lipsa balamalelor sau a metalelor care se topesc dacă te încrunţi la ele.

Pe de altă parte Cristi m-a dezamăgit. Mi-am pierdut locul de asistentă la trucul cu zahărul. Mă simt trădat. Asta e. Viaţa merge înainte şi asta pentru că nu are marşarier.

Oricum,

Ocazie cu care mi-am amintit de clipul ăsta pe care l-am revăzut şi “m-am râs” ca acum 3 ani când a apărut. E brutal ce-i drept, dar e vorba despre o obsesie dezvoltată de lingură!

 Aşa-i că v-aţi fi aşteptat, din titlu, să zic ceva naşpa de el? :D Îmi pare rău, nu prea am ce.

sursa foto

 

3 Comments

  1. Adevaru´ ca nu ai cum vb rau despre baiatu asta…doar daca e invidia prea mare(ceea ce in cazu tau nu se pune problema, poate putin acolo la faza cu blonda), pt ca el e ffff bun in ceea ce face….Ma numar printre fanii lui :)

  2. pana intra in posesia premiului de la cosmote, trage si el pe media pro :)
    rau sigur nu-l platesc aia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *