5

Criza de personal din poliţie afectează industria muzicală

De câţi poliţişti ai nevoie ca să faci o limonadă? De doi. Dar să faci dragoste nebună? Tot de doi. Aceeaşi doi. 

Am descoperit piesa Alexandrei Stan recent. Nu mai reţin când ci doar că de atâtea ori am ascultat-o că jumătate din cele peste 2 milioane de vizualizări eu le-am făcut. Are piesa acel je nu ştiu ce care mă face să cred că va piesa verii, lângă aia lu’ Pepsinnect-R. Probabil muzicuţa aia îmi face subconsţientul să tresară că s-o fi săturat şi el de acordeoane. M-am uitat cu atenţie şi la clip. În mare e unul de vară, optimist, filmat în Bucureşti, cu inflenţe latino etc. Am apreciat şi castingul făcut pentru tipii care întruchipează poliţiştii! Aduc aşa a băieţi care au rude cu sombrebro.

Dar ŞOC! Ochii mei nu scapă nimic! După ce au făcut limonadă cu Alexandra Stan au sărit în alt platou! Următoarea piesă mi se pare o porcăriuţă. Dacă nu era blonda pe boxe nici nu mă uitam la clip, că când am auzit-o la radio am schimbat postul imediat după ce am zis ce c*cat?!  .

Să ne jucăm deci de-a găsiţi diferenţele dintre poliţiştii de sus şi cei de jos.

Clipurile au fost postate în aceeaşi zi de 4 iulie şi mai au în comun un nume: MAAN Studio.

Acum mai rămâne să ne decidem care a fost filamt primul, că în aceeaşi zi sigur au fost “jucate” amândouă. Detaliul ăla cu insigna politistului părăsit de păr, care e în acelaşi loc şi-ntr-un clip şi-n altul, îmi întăreşte credinţa.

Hai, bă! Că e de râs! :)) Îmi şi imaginez cum s-a rugat regiszorul de ei să nu plece după prima fimare:

- Vă rog io să mai staţi! Mai avem un clip de filmat! Mai apăreţi în ăsta şi gata. Hai că începem în 5 minute!

5 Comments

    • Nu ştiam că fix ei doi sunt producătorii muzicali, dar m-am prins că au acelaşi producător. Cu toate astea… dacă au ţinut morţiş să apară în ambele clipuri, puteau face abstracţie de scena asta sau măcar să-şi schimbe costumele.

  1. puteau sa faca schimb de pistoale macar :))
    Totusi, e de remarcat ca in primul nu au lanterne. oare unde le tineau? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *