5

Cum am “ovat” noi la Ilariant Party

În urma sondajului IRES dat publicităţii ieri, care confirmă că suntem avizi de bârfe mondene, am zis să iau atitudine şi să mă aliniez majorităţii. La urma urmei cine Doamne feri vrea să sfârşească ca un geniu neînţeles, singur şi uitat de lume?! Io sigur nu.

Am zis deci că-i musai să devin mai monden decât mă pretind şi asta trebuie să se întâmple cât mai repede. Aşa că aseară am fost la un party monden la care au luat parte toţi spumanţii din online-ul clujean. Îi vom numi de aici încolo VIB-uri, adică Very Important Blogger. :D

Bairamul a fost plămădit, copt, scos din cuptor  şi servit în Obsession The Club de către cei patru care se reunesc sub numele binecunoscut de Ilariant.ro. Aşa s-au gândit ei că ar fi mişto să marcheze faptul că au împlinit o frumoasă vârstă şi anume 1 an de activitate. Cu această ocazie zic încă o tură de “La mulţi ani să ne trăiască” că-s de-ai noştri. :)

Printre cei prezenţi la eveniment au fost Lorand, Sigina, Mironeasca, Psaico, Fegari, Cucu şi Radu cu care datorită voluntarului Alex Ursa, care mi-a fost şofer, am putut bea o bere, socializa, bârfi şi nu în ultimul rând de a mă minuna de unii sau unelele care au făcut diverse imprudenţe. Io n-am mai fost în clubul ăsta de doi ani, dar parcă nu avea aşa un aer de Piaţa Mărăşti cum are acum. Sau poate am îmbătrânit io. Dar despre noile mele dezamăgiri nu vorbim acum. :)

Până să plecăm, să tot fi fost vreo două ceas, ilarianţii au dat o sticlă de Finlandia celui care a reprodus cel mai bine o replică dintr-un filmuleţ produs de ei, concurs pe care MC-ul l-a jurizat prin ovaţii şi în consecinţă ne-a rugat pe toţi “să ovăm!”. :)) Acest detaliu nu a putut trece neobservat şi l-am transformat în replica serii, că aşa suntem noi, mai răutăcoişi. Deci domnu’ MC, se zice “să ovaţionaţi”, da?

Un mic detaliu, copilu’ a golit sticla în 15 minute, ceea ce ridică trei teorii: i-a fost sete, are ficat bun sau are mulţi prieteni. Vreau să cred că ultima e câştigătoare. :D

În continuare guess what a fost? :D A fost Guess Who! A cântat Laur de au făcut studenţii scurtă la mâini de la cât au stat cu ele pe sus. Prestaţia nu m-a încântat teribil, omu’ se ştie şi e făcut pentru scenă, dar mă aşteptam la mai mult decât la un concert presărat cu coveruri, reuşite ce-i drept şi chiar surprinzătoare, dar parcă erau mai ok câteva piese în plus de pe propriul album. Părerea mea. Şi-a altora.

Seara s-a încheiat pe culmile caloriilor printr-un after party la Doner unde am masticat în grup cu Mirona, Radu şi Alex, câte un kebap cu de toate alese pe spânceană. Să ne fie de bine! :D

Trăgând linie, un prim party reuşit marca unui brand solid de Cluj, Ilariant.ro, în care am apreciat faptul că Vlad, Alex, Mihai şi Lavi au trecut constat pe la noi să ne întrebe cum ne simtem. M-am simţit ca la nuntă din cauza asta, dar a fost foarte ok bă! :) Deci aştept următorul.

Despre cum au văzut alţii ce a fost aseară puteţi lectura aici.

Şi acum să ovăm încă o tură pentru Ilarianţi! :D

L.E.: Avem şi pozele profi trase de Psaico! Se pot vizualiza aici. Enjoy că mâine-i joi! ;)

5 Comments

    • nu bă, am făcut cinste, că aşa-s io câteodată, mai cu bun simţ :)

    • aşe mă! scoate românul din tine la suprafaţă şi lasă-l să moară de ciudă! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *