5

Cum m-am căsătorit şi cum am divorţat în 16 minute

Sau cele mai lungi 16 minute din viaţa mea.

În Casa TIFF, în birouri, agitaţia e la ea acasă. La un moment dat fugeam între două laptopuri: al meu, care se afla în/pe bar

Laptopul era în dreapta

şi al Flaviei, care era în birou.

Ca să ajung de la unul la altul  trebuia să fac slalom printre mesele cu clienţi din curtea interioară, să deschid o poartă mare pe care scrie ACCESUL INTERZIS şi ÎNCHIDE POARTA, să închid poarta, să trec printr-un hol şi să ajung în birou. Timp alocat 1 minut şi cel puţin o vânătaie – dus, 5 minute – şedere, 1 minut şi o altă vănătaie în genunchi – întors. În totatal 7 minute.

Timp suficient ca prietenii să mă ajute să fac pasul cel mare.

Am primit notificări pe telefon cu casă de piatră şamd. Am ignorat şi am zis că m-au băgat unii prin ceva grupuri obscure. Am revenit în bar unde Corina, Vlad, Robi, Anne-Marie şi Razvan se spărgeau de râs şi se priveau complice. Aproape că mi-au dat lacrimile în încercarea de a mă abţine “să nu fac o scenă”. Am înţeles ce s-a întâmplat şi de ce mi-a spus Flavia să fiu calm şi să nu mă enervez. Ce mai era să fac? Just keep calm. I-am lăsat să-şi exprime sentimentele şi pe cei de faţă şi pe cei de pe Facebook. Eram curios cine ce zice, cine se prinde, cine nu. Ei m-au trollat pe mine, eu i-am trolat pe alţii şi… am divorţat.

Io zic că m-am scos onorabil din această situaţie de criză. Deşi… am un divorţ la activ. Mă rog, am şi o scuză. A fost o căsătorie aranjată. Nu pot spune că a fost cea mai fericită perioadă din viaţa mea.

5 Comments

  1. :)) Când o să fii miliardar și o să-ți spargă ăștia contul ca să te șantajeze nu o să mai fie la fel de amuzant :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *