0

Cum mi-am petrecut sfârşitul… zilei şi începutul de 11.11.2011

Ora 21.00 de Grigorescu. Sunt în emisie la radio. Sorin Apostu e teoretic liber de 10 minute. Practic nu că şedinţa de judecată continuă aşacum o început la 18.30, cu uşile-nchise. Primarele e mare şi nu încape pe geam, deci o rămas acolo. Mihai, colegul meu care freacă holurile Curţii de Apel Cluj, confimă telefonic în direct.

Ora 21.15 de Grigorescu. Ies din emisie şi bârfesc cu Andreea în timp ce frecăm holurile instituţiei care ne adăposteşte zilnic, îndreptându-ne spre redacţie.

Ora 21.30 de Grigorescu. Cobor la fumoar. Portarul doarme. E obosit săracu. Să stai degeaba e cel mai obositor lucru, conform unor studii făcute de portarii unei univesităţi din Marea Britanie aka United Kingdom aka Great Britain aka Anglia.

Ora 21.40 de Grigorescu. Urc înapoi în redacţie şi mă enervez. Rareş Bogdan e din nou invitat la Realitatea TV Cluj şi elogiază Ziua de Cluj că ce bine au tratat “colegii” lui de acolo subiectul cu Apostu, într-o mare de presă neprofesionistă. Schimb canalul pe Euforia TV şi mă hotărăsc să scriu pe blog despre asta ca să-i demonstrez contrariul.

Ora 21.40 de Grigorescu. Cristi apare cu masina de firmă, pe care scrie Radio Cluj, şi o combin pe Andreea că lansarea iPhone 4S e mai importantă decât orice pe lume şi că trebuie să ajung acolo înainte de 22.00.

Ora 21.45 de Centru Clujului. Îi citesc lui Cristi dumele din articolul ăsta. Cristi se sparge de râs şi pierde orice urmă de cumpătare! Hăhăie într-una pâna în Piaţa Unirii.

Ora 21.55 de Piaţa Unirii.  Cristi mă lasă în faţa reprezentanţei Vodafone “acolo unde-s luminile alea piroş pe pereţi”. Mă întâmpină Coste. Siri era la pişcoturi.

Ora 22.01. de Piaţa Unirii. Intru în reprezentanţa Vodafone. Plin de oameni, bloggeri vs. şi jurnalişţi care pişcotesc împreună la unison:

Ora 22.05 de Vodafone. Gust primul pişcot. E cu chimen. Clar e cea mai bună lansare iPhone 4S din câte am fost. Gust şi-o cola.

Ora 22.10 de Vodafone. – Ora 22.30 de Vodafone. Se trollează la maxim, fără neruşinare. Exemplu: SIRI, Y U NO ANDROID?

Ora 22.40 de Vodafone. Suntem anunţaţi că de acum orice model de telefon se va lansa la Londra, se va găsi în secunda 2 la Vodafone-ul clujean. Ne bucurăm.

Ora 23.00 de Vodafone. Se face extragerea pentru vaucherul de 1.000 de euro şi mi se pare logic să nu câştig. Logica mă ajută. Nu am câştigat. Bine că a câştigat tipul la a 3-a strigare şi acum poate să-şi ia iPhone 4S moca. Sau mai multe că abonamemtele îi permit asta. Poate da click aici şi să-şi aleagă.

Ora 23.17 de Vodafone. O tipă ne face o demontraţie cu Siri. Zicu o întreabă că where am i? Ea nimic. Era pierdută la propriu în mulţimea gălăgioasă. Cu puţină linişte Siri reacţionează. Tipa nu vrea să facă schimb cu iPhone 4-le meu.

Ora 00.00 de Vodafone. Primul client cumpără primul iPhone 4S.

Ora 00.15 de Vodafone. Părăsim Piaţa Unirii. Nu mai erau pişcoturi. Ne mutăm la Camino unde ne hrăneşte Adi Hădean.

Ora 00.35 de Camino. Sorin Apostu şi Călin Stoia sunt arestaţi pentru 29 de zile. Apostu e acuzat de luare de mită în fomă continuată. Avocatul lui, Gheoghiţă Mateuţ, spune că judecîtorul n-are probe solide pentru a-şi susţine decizia. 11.11.2011 pentru cel puţin 2 persoane a fost fatal

Ora 00.35 de Camino. Eu. Gog şi Groparu părăsim incinta localului din Piaţa Muzeului.

Ora 01.00 de Floreşti. Gog mă anunţă că va presta la 11even în pauza dintre speakeri. Promit că voi fi acolo deja pe când va veni el, apoi merg la Andi Fletcher în Midi.

Ora 04.30 de Floreşti. Brylu, speaker 11even Sibiu, se laudă pe Twitter că “30 de minute si 7000 de semne mai tarziu, sunt gata! Ma duc sa imi fac somnul de frumusete pentru #11even

Ora 04.38 de Floreşti. Apăs publish şi-mi urez noapte bună. Mândră-mea doarme deja de 6 ore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *