10

Cum să îți convingi prietena că nu vrea câine. Metodă verificată!

99% dintre femei iubesc animalele. Preponderent pisicile și câinii. Se înduioșează când văd câte un exemplar de zici că Maica Tereza respiră prin ele, ocazie cu care te fac să te simți un mizerabil și jumătate când răspunzi negativ atunci când ele te îndreabă ne luăm și noi? :D

Ca să scapi de întrebarea asta, care la un moment dat se repetă excesiv iar timpanele nu mai fac față, se poate aplica metoda pe care am testat-o.

Se ia un prieten care are un câine adorabil, în sensul că e mic și curios de toate alea, și se cheamă în vizită. Cu patrupedul. No, știam că Alex vine în Florești la veterinar, că-i mai eftin, și am profitat de ocazie să-l chem la o lichidă.

- Vezi că vine Alex la noi.

- Cu Șu? :D

- Aha.

- Ioooi ce cute! :D Merg să iau ceva de la magazin că nu mai avem nimic în casă pentru musafiri.

După 2 ore:

Alex intră cu Șu în casă. El se așează pe colțarul din living, câinele ață-n bucătărie printre picioarele ei. În 5 minute ajunge în dormitor și latră insistent. N-o bagă nimeni în seamă, dar Alex devine suspicios. Number 2 aburea deja pe parchet. The smell, the texture… pfoai! Nici glade fâs nu i-ar fi făcut față. Ea se încruntă, eu mă mobilizez și pun mână pe mop, ca un adevărat bărbat ce sunt! Situațiile de criză trebuie gândite la rece, ce mama dracu?

N-am rezolvat bine cu number 2, că Șu se crăcănă fain frumos fix pe mocheta plasată hăpt în partea mea de pat și lăsă o mândră dâră de… pișu. Din nou mă mobilizez, mă arunc pe cârpa de curățat, problema e rezolvată. Închidem dormitorul. Dar nu înainte de a roade cuvertura patului. Ea invocă divinitatea printre dinți, divinitatea nimic.

Ne mutăm în living și încep să întărât câinele. Cum îi dau pace, se duce la ghiveciul cu flori de la ușă. Floarea nu rezistă și se desparte de câteva frunze.

O trag de coadă, taman pe covor, și râdem de cum se chinuie să scape. De fapt, problema era alta. Ea se chiniua să regurgiteze. Și a reuși. Pe covor. Cine se mobilizează? Exact. Eu. Cine dă indicații prețioase? Exact. Ea. Cui îi mai trebuie câine? Ea cu siguranță nu mai vrea.

Problemă rezolvată. Apartament sfințit. Mulțumesc Alex. :D Și da, într-adevăr câinele e cel mai bun prieten al omului. Care știe să-l folosească! :P

10 Comments

  1. trust me, la noi nu tine. Su a locuit cu noi doua zile si o noapte si a facut si pisu, a ros tot ce-a prins, a latrat, ne-a trezit la 5 dimineata, la 5:05 eram in curte cu Su la plimbare si la number1+2, la 6 a iesit ea la plimbare….si tot vrea catel.
    altceva? :d

  2. sa stii ca trebuie sa aduc o rectificare. Merg la vet in Floresti nu ca e mai ieftin ci ca sunt mai dedicati.

    • mă! nu tu ai zis că vii pt că-i mai ieftin? mă faci aci să pierd credibilitatea şi aşa şubredă, doar pt că eşti tu indecis?! :)) mno… dedicaţi îs probabil pentru că, teoretic, îs ţărani şi au crescut cu animalele :))

  3. E drept ca e si mai ieftin dar nu crezi ca bat 30 de km dus intors (pe putin) doar pentru niste leuti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *