5

Cum să pleci cu pătrăţele pe abdomen de la o petrecere cu spumă

Eu sunt unul dintre ăia care conştientizează târziu că sunt clienți fideli ai unui brand.

Spre expmplu când Florica și-a luat în primire postul de PiaRă la Farmec, mi-am dat seama că o bună parte dintre produsele care stau atârnate prin baie pe rafturi poartă sigla Farmec. Doar atunci mi-am dat seama de asta… de la săpun până la ojă și ir/strugurel de buze.

Așadar și prin urmare era inevitabil să merg la o lansare de produs semnat de Farmec. Printre motive se mai numărau party-ul cu spumă (n-am mai luat parte la așa ceva de muuuultă vreme), curiozitatea via a vis de cum arată ambalajul noului produs (că tot am avut de comentat la ele de când mă știu) și cu ce e mai special săpunul ăsta spumă decât cele pe care le-am atins în băile din cluburi. Am ajuns la concluzia că Gerovital Pure e mai special. E mult mai dens şi nu se duce de pe mâini la primul jet de apă. Semn că e hotărât să-şi facă treaba. Plus că mirosul rezistă, rezistă, rezistă ca un temopan! Şi pentru că mă spăl pe henţuri  mai abiţir ca un chirurg… presimt că în curând mă voi prezenta la rafturi. Probabil că-s geva germofob de ăla… :D Până la urmă cred că e brandul care m-a făcut la nivel subliminal şi m-a fidelizat fără să-mi dau seama. Şi asta fără prea mari eforturi. Aviz celorlante branduri.

Multe s-au întâmplat la lansare. Primele care au venit au fost nişte familii de viespii. Ne-au fugărit. Apoi a început party-ul. Şi fugărite au fost ele de tunul cu spumă!

        

Iar în timp ce “Floreştiul petrece(a)!”, au avut loc hilizelile. Glumiţa cu slow motion o găsiţi aici, iar pe cea cu pătrăţelele după cum urmează:

- Mă, Vlade, dacă vine unu fumat de la nunta (în penultima poză sunt nuntaşi, da?) şi se aruncă în spumă percepând-o ca fiind ca o saltea?

- Uaaaai! Ce burtă ar băga!

- Burtă ca burtă, dar ce pătrăţele şi-ar scoate pe abdomen de la dale?! Ni ce mici îs. Perfecte pentru un six pack.

5 Comments

  1. Ioi, ioi! Eu mulţumesc pentru invitaţie! Atâta “m-am râs” şi săpunit! :)

  2. The latest Zune ietrennt browser can be astoundingly fantastic, but is not as great as your iPod’s. It truly does work properly, but just isn’t as rapidly mainly because Firefox, and contains a fabulous clunkier vent. In the event you once in a while intend on with all the web browser this is not a huge concern, but when you are planning that will have a look at net a decent amount through your PMP then the iPod’s even bigger display screen and cell phone may well be vital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *