6

Cum să schimbi muzica stând pe tron

Cu gura până la urechi, în hohote de râs şi tatatură tremurândă de la spasmele involuntare ale muşchiilor produse de procesul de râdere, vă anunţ că am găsit o nouă resursă de fun! Ea se numeşte, atenţie, Apple Store! :))

Da! În magazinul de aplicaţii al Apple găseşti nu doar aplicaţii ci şi cometarii pe care oamenii, mai mult sau mai puţini antrenaţi intelectual lasă comentarii cu scopul de a face o recenzie utilă produsului. Aşa că articolul ăsta e primul dintr-o serie care vor fi scrise pe marginea acestui subiect, mai ales că am făcut o mulţime de print screen-uri care aşteaptă să vadă lumina mov a blogului! :D

Înainte să fac upgrade-ul la iOS 5, am avut o aplicaţie care se numea Remote Mouse:

Şi acum, că mi s-a dus tot ce aveam, am căutat-o iar pentru că ce face aplicaţia asta e foarte tare. Paractic îţi transformă iPhone-ul într-un touchpad de laptop care se conectează la cel din urmă prin reţeaua WiFi din casă şi-l controlează de unde vrea muşchiul tău de internatut. Dar, pentru că tot timpul există un dar, asta nu e tot!

Dacă întorci telefonul în landscape mode, îţi apare o tastatură cu tot tacâmul pe care o poţi folosi ca pe aia de la laptop doar că de la distanţă. Partea asta e funcţională doar dacă-ţi faci upgrade la versiunea plătită care trece uşor de 1 euro, dar te poţi folosi şi de tastatura basic care face cam tot aceleaşi chestii doar că e incomod de folosit.

No, când am văzut ce poate face minunăţia asta, că pot contola laptopul, conectat prin HDMI la TV, de pe iPhone fix cum vrea pipota mea de fiţos într-ale tehnologiei cocoţat pe colţarul din living, am zis Evrika! Cu asta şi cu noua mea jucărie de 10 inci o să fac o prezentare powerpoint de stă revista de business-n cotor! :D

E, la ce s-au gândit alţii? Să alăture două cuvinte cu o greutate colosală pentru omenire, şi să dea sens unei propoziţii!

:)) Genial şi veceu! Adevărul e că genialitatea are în foarte multe cazuri o legătură strânsă cu WC-ul, de ce să ne ascundem după pişoar? :D Dar, pentru că întotdeauna există un dar, ce mă intrigă e cum drac i-a venit ideea să schimbe muzica în timp ce se micţiona?! Io de ce m-am putut gândi la lucruri mai ortodoxe?! Cred că nu-mi venea ideea asta nici în 2000 de ani! :))

Acum că am văzut cum merge de pe iPhone 4, nu pot, dar nu pot să nu mă întreb cu s-o mişca de pe iPhone 4S care procesor mult mai mare. Prevăd o gaură considerabilă în bugetul casei Hurducaş. Am auzit că ajunge la Cluj în câteva zile…

Draga mea, îmi pare rău. :D

6 Comments

  1. Niciun draga mea. S-ul acela de dupa 4 e diavolesc. Si sarpele o convinge pe femeie sa pacatuiasca nu pe barbat. Nu strica tu regulile lumii si multumeste-te cu 4. Am zis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *