1

Cum se transportă corect aurul în România

Mai e cineva care n-a aflat că s-au furat 20 și ceva de kile de aur dintr-o dubă care se plimba nestingherită pe prima autostradă a țării, recte A1?

No, dacă mai sunt oameni care nu știu, aflați că în România nu se sparg doar semințe, ci și cutii de valori cu motor diesel sau pe benzină.

Se pare că niște unii îmbrăcați în polițiști, care conduceau, citez: un autoturism de culoare neagră, dotat cu girofar și baston tipic Poliției Române, au oprit autovehiculul valoros care se pare că mergea regulamentar, repet, pe autostradă.

sursa: realitatea.net noastră cea de toate zilele

Ălora care care se aflau în mașina de valori nu li s-a părut nimic suspect și au oprit ca niște cetățeni cu simț civic, așa cum rar mai întâlnești prin România. Gestul s-a dovedit a fi unul fatal pentru cantitatea de aur care în cele din urmă a fost răpită de cei din mașina neagră cu girofar și baston. Cică au acționat la pont pentru că minereul aurifer era transportat într-un autovehicul neinscripționat, care nu atrăgea atenția.

Băi, nimic mai greșit! În România totul e suspect și lumea cercetează tot ce nu-i în concordanță cu realitatea. Tocmai de aceea firmele care se ocupă cu transportul de valori ar trebui să știe că la noi nu se aplică niciuna dintre regulile învățate la treiningurile efectuate prin Străinezia.

Spre exemplu, în cazul de față, trebuie să știe că aurul, fie el și în cantități impresionante, nu se transportă în mașini speciale. Deși pare absurd, el se pune la gât și la mâini ca să nu atragă atenția! În felul acesta transportul va trece neobservat fiind catalogat ca ceva obișnuit.

Cel mult va smulge o remarcă de genul: P*la mea de cocalar, ni ce lănțoc are și ăla la gât! Dar nimeni nu va fi jefuit.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *