2

Cum stăm cu tehnologia prin facultăţi

Anul acesta la adminterea la doctorat, într-o facultate de comunicare din Cluj, o tipă îşi prezintă lucrarea construită în jurul noilor metode/căi de comunicare.

Profesorii nu prea par intersaţi. Unii dintre ei recunosc puterea noilor medii de informare, dar sunt împotriva lor. Au ei motivele lor. Nu le putem decât bănui.

La un momet dat, în timpul prezentării, după ce se trece prin social media, candidata ajunge la aplicaţiile dezvoltate pentru tablete sau telefoane şi pe care instituţiile publice au început să le folosească. Pentru a întări afirmaţia avansează un exemplu elocvent: una dintre instituţiile Uniunii Europene foloseşte aşa ceva. Profesoara din juriu, care predă la o facultate de comunicare întreabă sec:

- Da… la ce-mi trebuie mie o aplicaţie? Eu ştiu link-ul instituţiei respective! Eu nu înțeleg de ce ai avea nevoie de așa ceva.

Mda… candidata a picat.

2 Comments

  1. si profesoara a trait pana la adanci batranete cand intr-o dimineata a trecut strada si a fost lovita de-o masina, era masina unei agentii de new media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *