8

Cură de slăbire cu streaptease, flori şi ciocolată

De ce să ne ascundem după deget? Chiar dacă nu recunoaştem, noi bărbaţii, suntem încântaţi să vă încântăm. Luna asta, şi aialaltă, au fost decisive atât pentru zâmbetul vostru, cât şi pentru bugetul nostru dar mai ales pentru marketingul lor!

Dom’le ne-aţi făcut la buzunar într-un hal fără de hal! Aţi transformat darurile simbolice în aur, diamante, maşini şi alte cele care provoacă discordie între femei şi umilire între bărbaţi.

Spre exemplu ziua de 8 martie e asociată de câţiva ani cu streapteas-ul masculin.  Imediat ce se termină Sf. Valentin, toţi pereţii sunt ornaţi cu Păsat şi Flamingo. Evident, nemersul la destrăbălarea organizată în cinstea feminismului o face pe femeie frigidă, mai catolică decât Papa sau mai rău, a pus-o bărbatul la cartiţă! N-a fost Mona să admire cum şi cât au tras băieţii la sală?! OMG! Fatăăă, ce trist! Iar a ţinut-o porcul ăla-n casă.

Nimic mai neadevărat. Eu şi mulţi dintre semenii mei ne trimitem jumătăţile să vădă şi alte pătrăţele decât cuburile pentru knorbiţă, dar ele refuză cu încăpăţânare. Şi e ok compromisul, că dacă se duc, ne adunăm şi noi în jurul berii. :D În plus, momentul face din Păsat un muncitor sezonier. :)) De ce am fi ofticați pe el?

De asemenea, ziua e sinonimă cu multe flori şi multă multă ciocolată. Totul e permis că doar odată-n an e ziua femeii. 1 martie e pseudoziua sexului slab. Nefericirea e că la începutul primăverii se lasă cu nenumărate tentative de a ţine cure de slăbire. Io unu vă susţin şi vă îndemn să lăsaţi ciocolata pe mai târziu, mai pe septembrie aşa, că ochiul nostru se vrea bucurat imediat ce reîncepe încălzirea globală. :D

O să vă dau o mână de ajutor. Începând de astăzi, de fiecare dată când vă simţiţi atrase de dulciuri, deschideţi postul asta şi priviţi:

Dacă mă ţineam de curăăă...

O fi târziu să mă reapuc de ea?

Altfel, un 8 martie de vis şi gândiţi-vă că orice aţi face sau aţi primi astăzi, o să aveţi o zi mult mai plăcută decât a Monicăi Columbeanu sau a Oanei Zăvoranu. :D Şi nu uitaţi fustiţele şi decolteurile!

8 Comments

  1. Eu una prefer sa fiu mai catolica decat Papa decat sa ma duc sa imi pierd vocea tzipand la un show de uleiati din aia lucrati. scarbos si imoral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *