3

Curios cine o are cea mai mare din lume? VEZI AICI!

Continui şi astăzi seria posturilor despre premierele care se nasc în Cluj-Napoca. Despre cea de astăzi v-am mai dat indicii vagi, dar acum vin cu detalii mult mai conturate.

Pe scurt, e vorba despre frigăruia lungă de 100m pe care o vor pune în scenă o roabă, şi aici nu exagerez, de oameni care trăiesc şi într-o paralelă cu cea cunoscută la naştere, şi anume online-ul. Fără vreo ordine clară de enumerare

Florica și Zicu de la TVDeceLorand MinyoRuben Kislaki, Groparu,Anda CăliniciDan CiuleaAlex UrsaDaniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban GourmetCristian Gog,SandaMironeascaAdrianaMihaela, Alex BartișAndrei AronețRaluca CrisanLush@MariuspanRobertMaria Eftimie,Andrei PalatkasVlad ilariantu‘, Doru PușcașLaideePurplAlma,ZăineascaDan Oltean (paginadesport.info, Psaico şi Marian Hurducaș (adică eu :D)

vom fi mânaţi ca oile spre strada Kogălniceanu, de către păstorul priceput într-ale gurii, Adi Hădean, pe numele lui din buletin şi de scenă.

Binenţeles, pentru a realiza mândra minune nemaiîntâlnită până acum de nicio fiinţă umană, pentru că va fi cea mai mare din lume, am avut şi mai avem nevoie de materie primă, pe care o vom primi de la cei care s-au decis să facă echipă cu noi. Aşadar:

  • bauMax pune cărămizile pentru vatră, planșele pentru structura care va susține vatra și cărbunii, că fără ei nu iese foc

De reţinut: fără ei totul ar fi rămas la stadiul de “vrem să facem” şi nu s-ar fi înfăptuit nimic pe 28 mai, prin urmare mulţumirile sunt fără număr. :)

Şi cum îi şade bine unui eveniment, avem şi afiş, made by, doamnelor şi domnilor, Zăiiineeeaaaasca! Care printre noi ocupă respectabila funcţie de web designer. Blond. :D

Când mă gândesc de câte ori am auzi "veză că te fac afiş!"... şi niciodată n-am crezut că va fi posibil. :D

Nu ştiu dacă face afişe pentru nunţi, cumetrii sau botezuri, dar puteţi încerca. :P

Materialul de aici e liber la sharuit, pentru că sharing is caring, din simplul motiv că ar fi mişto să afle cât mai multă lume despre hiper extra mega frigăruia de la Cluj!

Că-i motiv de fală şi ardeleanu-i fălos! Bine, bine… şi încet! :P Era să uit, suntem trecuţi şi în programul Zilelor Clujlui!

 

3 Comments

    • Păi ce? Numai ei să facă trafic cu titluri de astea? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *