0

Dacă o mai ţine criza economică tot aşa…

Cu ocazia noului val de criză economică, românul, care prin definiţie e un om care face haz de necaz, face ce ştie el mai bine: bancuri. Astfel, chiar dacă n-are ce mânca, paradoxal, el se îngraşă de la râs. O metodă ce ar trebui aplicată şi-n Somalia, că am auzit că nici ei nu o duc prea bine.

Ştiţi cum funcţionează… în criză economică, băncile îs primele care dau chix. Pentru a preveni dispariţia şi pentru a supravieţui îmbrăţişază de voie, de nevoie, ideea de a întemeia o familie cu sute de mii/milioane de copii din flori denumiţi generic deponenţi/clienţi/restanţieri. Asta înseamnă că-şi pun banii la comun şi vor fi împreună la bine şi la rău, până când falimentul le va despărţi. Minusul e că lumea bună nu prea vede cu ochi buni astfel de practici, probabil pentru că procesul e un fel de uniune între două lesbiene… o bancă, două bănci. Lucru intrigant pentru înalta societate. :D

Oricum,

dacă o mai ţine criza economică tot aşa, vor rămâne doar două bănci:

  • banca de spermă
  • banca de sânge
Când vor fuziona, noua bancă se va numi The Bloody Fucking Bank.
Nu ştiu cine a scos perla asta :)) nu ştiu dacă-i român sau englez, dar zău dacă-mi pasă. Eu am râs! :)) Şi se pare că devine, dacă nu o fi devenit deja, viral prin intermediul mail-urilor. Cale prin care mi-a parvenit şi mie, de la Cipri. :P Mulţumesc, mi-a făcut ziua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *