0

De ce amesteacă bărbaţii băutura?

Am ceva chefuri la activ. Am fost de toate părţile. Organizator, DJ, MC, plătitor de bilet sau participant prin bunăvoinţa celor de la intrare care nu erau atenţi. Dar cel mai mişto e când eşti băutor.

Din postura asta treci de la critică la iubire în câteva ore. Întri încruntat la party şi ieşi cu lipsuri de echilibru, dar cu multă multă iubire. :D Apoi vin pe rând durerea de cap şi starea de rău general. Pentru că ai amestecat tot ce are barmanu-n bar! Porcule!

În toţi anii ăştia m-am abţinut să le amestec. Cu greu am reuşit de câteva ori. Dar numai atât. În rest am fost învins. Întrebarea care mi-am pus-o în fiecare dimineaţă de după o noapte udată în alcool, era firesc, de ce dracu le-am amestecat iar? Întrebare urmată de o promisiunea solemnă despre cum că NU mai beau veci!

Răspuns la întrebare am găsit între timp, dar promisiunea n-am putut-o respecta nici în ziua de astăzi, cea mai recentă abatere fiind înregistrată pe camerele de filmat la HBO Party-ul din cadrul TIFF. Există o filmare care n-aş vrea să scape de pe HDD-ul laptopului. :D Mă rog… în caz de wikileaks, am actele de exil gata.

După noaptea menţionată anterior, am stat io aşa şi am cugetat la faptul că noi bărbaţii suntem vânători. Lucru imprimat în ADN. De cele mai multe ori vânătorul e mânat de curiozitate pentru a-şi umple masa. Şi EVRIKA!

Fix asta e explicaţia şi cu procesul de drojdit. Mânat  instinctiv spre a-şi stinge setea, bărbatul încearcă orice. Şi asta se cheamă că noi bărbaţii suntem drinkcurioşi! Nu drinkcuitori!

Da?! :D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *