0

De ce se uită bărbaţii după femei

Aseară, când dădeam să ies din magazin, cu o plasă plină de pufuleţi şi o sticlă de apă de 5 lintri în mână, a intrat o tipă. Gentleman fiind m-am dat la o parte să o las să intre dar nu înainte de a-i deschide uşa. Că aşa se face. Mi-a zis mie mama.

M-am dat la o parte şi în timp ce intra m-am tras într-un unghi potrivit pentru a… observa totul. Că aşa se face. Mi-a zis mie tata. :D Şi atunci am făcut The Greşeala. În timp ce eram întors cu capul după ea am făcut imprudenţa de a încerca să ies din magazin. Da, să încerc, că nu mi-a ieşit din prima. Doar din a doua, după ce mi-am găsit echilibrul că m-am impiedecat de prag. Încă sper că n-a văut nimeni faza.

Nu-i o premieră. S-a mai întâmplat şi spre deosebire de alţii n-am luat niciun stâlp în freză. Încă. Dar cică a te uita după exemplare reuşite, fie ele de sex feminim sau masculin, face parte din farmecul vieţii pe Pământ după cum se vede la minutul 02.28.

Aşa că dacă nu eşti atent în timp ce admiri… oarece: Bine ai venit pe pământ! La propriu.

No, data viitoare când primiţi întrebarea “de ce se uită bărbaţii după femei?” băgaţi scuza că asta face parte din farmecul vieţii pe Pământ. Şi ele ar trebui să înteleagă asta, nu că suntem bădărani. :P

 PS Piesa se numeşte Lights by Ellie Goulding, o alta femeie după care sigur v-aţi suci gâtul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *