4

De ce-și iau românii telefoane scumpe

Cumva… ceva s-a întâmplat și mi-a atras atenția un telefon care-i cât o paletă de ping pong și care vara ți-ar putea înlocui evantaiul. De Samsung Galaxy Note zic, dacă încă n-ați dedus din descriere.

E adevărat că-i mare (5,3 inchi) și-i pe Android, dar așa la prima vedere-mi place. În consecință m-am hotărât să mă documentez puțin despre el ca să aflu care ar fi motivele pentru care aș da pe el între 360 și 600 de euro.

M-am lămurit mai repede decât mă așteptam.

Mda… faptul că-i ideal pentru impresionat prietenii face toți banii, dar nu și pentru mine. Din nefericire, mai mult ca sigur ăsta-i criteriul principal care tronează în mintea a 7 din 10 români care-și iau smartphone scump. Alooo! Un telefon de ăsta e mai mult decât o sculă cu touchscreen, cu care te poți conecta la Facebook și juca ceva jocuri HD! Dați dracu’ banii pe ceva util dacă nu aveți cu adevărat nevoie  de așa ceva. Pe bune.

După ce am citit review-urile astea mi-am amintit că acum 5-6 ani stăteam în cabană la Straja cu un tip care părea proaspăt venit din țări străine și care a replicat unui amic, cu un glas amar și resemnat, că românul preferă să-și ia telefon scump și să mănânce fasole, că nu-l vede nimeni.

Încă mai e valabilă remarca lui.

4 Comments

  1. samsung galaxy note, ca gadget, e f destept, chiar stie multe

    dar ca telefon, este absolut penibil, sa tii o ditamai tigaia la urechi, e pur si simplu penibil, crede-ma

    e mai mare decat telefonul lui JR Ewing din Dallas :D :))

    • Hmm până nu iau unu-n mână nu cred că-i prea mare pentru gusturile mele. La iPhone ăsta e cel mai mare defect. Că are ecran de 3,5. Dacă ar fi mai mare… ar fi ideal! :)

  2. Galaxy Note era mai potrivit sub forma unei tablete fiind deosebit datorita cuvantului Note si tot ce inseamna acesta.Nu cred ca cineva ar cumpara un Galaxy Note pentru a impresiona prietenii asa cum se intampla cu celelalte smartphoneuri deoarece romanii urasc telefoanele mobile aceastea mari:D

    • Nici eu nu vreau să cred asta, dar bag mâna-n foc că e un criteriu important. Şi nu iau în discuţie doar Samsung Galaxy Note, el a fost punctul de plecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *