3

De la BUG Mafia la Dub Mafia

Atentie, interlopi ai drum’n’bassului, banditi ai dubstepului si alti fugitivi pe bpm ridicat. Intalnirea suspectilor muzicii bass se tine in Boiler Club din Cluj, pe 18 august. Adunam toata mafia intr-un cal troian si ne facem intrarea pe seara. Dupa care sarim in aer. De la bass. De la Dub Mafia.

Și după ce am citit rândurile astea mi-am adus aminte că eu am crescut cu BUG Mafia. Ani de zile n-am știut ce drac’ înseamnă BUG, dar cui i-a păsat? Știam atâtea versuri deocheate… hip-hop, frate! Eram cool, cu pantaloni largi care atârnau pe mine…

După ani, relizez că alții cresc cu Dub Mafia. Diferență de o literă între noi și ei. Dub Mafia au e cu înjurături sau cu băiețași de cartier. E cu drum’n’bass. Dar, băi, ce fac oamenii ăștia live e peste puterea de înțelegere a multora de la noi care, vorba vine, scot hit după hit.

Sâmbătă ajung în Cluj, în Boiler Club. Accesul se face pe bază de invitație Grolsch. Decât.

Prin urmare dau două învitații duble primelor două persoane care îmi spun care a fost cel mai recent eveniment pe care l-a desfășurat Grolsch la Cluj. Vă dau un indiciu: Experimetalist. Și puteți folosi și search-ul de aici de pe blog. ;)

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *