0

De la o vârstă te întrebi “what’s the big ideea?”

Numa’ mâine nu-i poimâine și vine luna iunie… și trebuie să mă gândesc unde fac Revelionul, care by the way, nu vi se pare că a devenit o povară? Așa, de la o vârstă, Revelion nu se mai traduce prin chef nebun cu băieții, ci cheltuială, obligații etc. Mna… semnele îmbătrânirii.

Dar până la Revelion mai sunt multe de auzit și văzut.

În 2 iunie mi-am notat în agendă că trebuie să merg la TEDxCluj. Dacă atunci când eram tânăr copil la mama acasă colecționam agende, acum le și folosesc. Că de la o vârstă ce scrii acolo-i sfânt! Îi musai să merg pentru că deoarece printre cei care vor lua cuvântul se regăsește și un om pe care vreau de numa’ să-l ascult/văd: Lucian Sârb, director editorial al Euronews

Teoretic au mai rămas cam 50 de zile până-s gata înscrierile care se pot face aici. Zic teoretic pentru că tare mă tem că numele prezente pe lista speakerilor vor elimina stocul disponibil înainte de termen.

Completatul câmpurilor respective poate fi revelator. Din experiență zic. Anul trecut când completam unele asemănătoare am aflat o mulțime de lucuri noi despre mine. Spre exemplu mi-am dat seama că pentru a-mi alege anul nașterii trebuie să folosesc scroll-ul.

Dar anul ăsta se mai petrece o chestie mișto în ceea ce privește înscrierile. Se pot face înscrieri scanând QR codurile plasate strategic și în același timp peste tot în cele două malluri clujene, partenere ale acestei ediții de TEDxCluj. Trebuie să căutați afișele de mai jos și scanând pătrățelele cu deșteptfonul și aplicația adecvată v-ați putea adjudeca două locuri la preț de unu.

 

Mai e nevoie să vă zic că noutățile ce vor veni pe parcurs, până la momentul zero, le puteți afla stând cu ochii pe conturile de Twitter și Facebook? Nu? Perfect. :P

No, și până în 2 iunie aveți temă de casă. Gândiți-vă “what’s the big ideea?” pentru că asta e și tema ediției și promite un maraton de inovație și de educație. Ceea ce sună altfel decât precedentele evenimente. Și-i bine.

Că de la o vârstă ești mai greu de impresionat și la fiecare tentativă ce se perindă prin fața ochilor tăi te întrebi “what’s the big ideea?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *