0

Deputat în Parlament, adolescentă în weekend. Teoria neverificată a lu’ Hurducaș

Știrea zilei e că o anume fătucă de 23 (douăzecișitrei) de ani, Cătălina Ștefănescu, aflată în poziția de secretară a lui Liviu Dragnea, figurează pe listele PSD-ului pentru un loc de deputat în Parlament pentru ceva colegiu din Turnu Măgurele.

Catalina Stefanescu a fost propusa si sustinuta de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, de altfel fiind si secretara acestuia potrivit site-ului de stiri locale Turnu cu stiri.

sursa

Aceași sursa a “descoperit” și secvența de mai sus, în care Cătălina Ștefănescu dansa cu Adrian 7-lanțuri-și-o-cătușă Năstase, în anul 2008. Întreabarea din capul nostru e cum dracului a ajuns asta pe listele alea dacă CV-ul ei e mai secetos ca deșertul Gobi?

Tanara pesedista nu are experienta in politica sau in administratie, in cv-ul acesteia fiind specificat ca a absolvit de curand cursurile Facultatii de Limbi Moderne Aplicate.

sursa

S-ar putea să fi găsit eu explicația. Ceea ce urmează se va numi sugestiv:

Teoria neverificată a lu’ Hurducaș

Episodul s-a petrecut în urmă cu 4 ani (5 imediat). Asta înseamnă că, dacă acum are 23 de ani, atunci avea 18 – 19. De frumoasă, e bună, și Bombonel e recunoscut pentru cât de mult apreciază el frumusețea feminină. Dar ca să ajungi în brațele lui îți trebuia mai mult decât un ambalaj vindecător de impotență. Trebuia să fi plasată, să-ți facă cineva cunoștință șamd. Ce vreau să spun e că fata e în atenția pesediștilor dinaninte de 2008.

Acum, vă amintiți dosarul “Curve pentru VIP-uri”? Parcă așa-i cunoscut. Cel în care uselistul Robert Negoiță e(ra) cap de afiș, acuzat de proxenetism, pentru că plasa fotomodele (minore) în patul mai marilor PSD? Bun.

Teoria neverificată a lu’ Hurducaș enunță faptul că Cătălina Ștefănescu era una dintre fetele alea din agenție.

M-am apucat să-mi verific teoria și am dat chiar și niște telefoane care mi-au dat de înțeles că supoziția mea nu ar fi deplasată, însă eu fiind la birou (pentru cei care nu știu, nu mai prestez în presă) nu prea am timp de research amănunțit. Tot ce am găsit în jumătate de oră e și ceea ce am și căutat: un nume de agenție de fotomodele, Diva Models. Nu par să aibă site, nici nu știu dacă mai funcționează, dar știu sigur că nu era singul furnizor al lui Negoiță. De obicei agențiile astea au pe site și portofoliul fetelor cu care lucrează, de aia am căutat fix o agenție.

Tocmai am oferit o pistă de investigație cuiva cu mai mult disponibilitate și apetență spre cercetare. Dacă se verifică, ziceți-mi și mie. Vom avea primul caz concret de ascensiune politică cu traseu pe sub birouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *