2

Desert ca ăsta… mai rar

Just for the record săptămâna care tocmai se încheie, pentru mine a fost cea mai lungă de anul acesta! Ziua de azi, Sf. Vineri pe numele ei mare, a fost de asemenea cea mai vineri dintre toate care se regăsesc între cele 365 de zile câte are anul.

Am lucrat și m-am plimbat de mi-au sărit bașcheții din picioare. Cică așa-i înainte de concediu și deși nu cred în superstițiile de tip social, m-am lăsat dus de febra preconcediu și abia acum am realizat pe deplin că în viitorul extrem de apropiat eu nu voi fi în câmpul muncii. Ceea ce mă bucură ca să fiu sincer. :D

No, și în vânzoleala care m-a cuprins, am zis că fie ce-o fi, bag picioarele-n ea cură de slăbire, eu vreau o prăji! Una mică mică ca să-mi astâmpere pofta și trec mai departe. Zis și făcut. Hai să sărbătorim întrarea-n strarea de făcut nimic toată ziua.

Peste drum de En Vogue, care e mai mult decât un salon de făcut freze, e de-a dreptul SPA că era să adorm acolo de la binele venit din atmosferă, :D e o cofetărie. Pe principiul cine-a pus cofetăria peste drum ăla n-a fost om nebun, am intrat cu încredere în încăperea minune din care parcă se auzeau îngerii cum gem de plăcere. Vorbim de plăcerea provocată papilelor gustative, da? :P

Și din toată gama de batoane, rulade și rulăzi arăt cu degetul către aia din mijloc că mi-a atras mie atenția oarece. Tanti ia cuțitul, secționează elegant ca un T-Rex rulada, bucata cade pe farfurie, de acolo pe cântar și direct la mine-n sistemul digestiv. O explozie de… întrebări mi-a provocat felia cu pricina, în încercarea de a descifra ce-i acolo în componența ei. O fost bună bună! Nici prea dulce, nici prea nici. Exact cum îmi place mie.

După ce am terminat tot din farfurie mânat de curiozitatea specifică unui individ inconștient, întreb ce am mâncat:

- Foarte bună o fost! zic eu respectuos. Cum îi zice la ce-am mâncat eu?

- Gunoi de ăsta.

- Poftițiiii?!

- Ruladă coș de gunoi a miresei, uițați:

Yep, am mâncat din coșul de gunoi al miresei. Nici nu se putea să primesc un semn mai bun în condițiile în care mâine merg la nuntă în calitate de funcție importantă care iese-n toate pozele!

No, încă un semn că nu trebuie să mă însor. :D

2 Comments

  1. deschide urechea bine, să vedem, ghicești au ba!:) dacă n-a cerut și rețeta, nu mai vorbesc cu tine:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *