7

Dragoste, ură și patriotism, pe un cap de pod

Și ieri, ca în alte zile, din cauza internetului pe mobil am ratat stația în care trebuia să mă cobor. Și apoi, de parcă m-ar fi ajutat la ceva, am vorbit urât.

Acum regret că m-am repezit la negativisme ca oiaia-n lucernă. Dacă mergeam cu autobuzul nu vedeam io capul podului Calvaria, din Mănăștur City, redecorat din punct de vedere stilistic și cu o așa mare încărcătură emoțională. Chiar foarte mare aceasta din urmă.

Atâta dragoste nebună, ură și patriotism pe un singur perete cred că numai la Zidul Plângerii ai mai putea vedea.

Te iubesc.. pubelo

Fără finalizare. După cum se poate vedea cu ochiul liber și fără zoom, autorul și-a exprimat dragostea imensă, am putea spune chiar că a refulat, dar fără a preciza cine a fost muza sau cui a dedicat lucrarea. De semnătura nici nu poate fi vorba, pentru că conform legii, poți fi pedepsit ca ultimul infractor al țării. Primii infractori ai țării stau bine mersi și oftează regăsindu-se în Wikileaks. Rânjind.

Ardeleanu' poate fi român, ungur sau francez

Traduceți voi. Pentru acuratețe ofer spre consultare și un print screen din Google translate:

=> Je t'aime cocotte = Te iubesc bă, Caserolă!

Apoi ura negativă. Nu ura bucuroasă. Huliganul “U”ist a “serigrafiat” ceva ce pare a fi scris de un ungur. Cine-i Viespele și ce caută el acolo, în propoziție? Nu face nici un sens, vorba englezului. Nu-mi zice-ți că-i ceva lider de galerie, ca să fiu atent la fiecare pas ce-l fac prin Cluj, că nu vreau asta. Nu-i confortabil deloc.

A roit st"U"p"U" - Apicultură urbană

Final patriotic. Exercițiu de istorie/imaginație, umpleți spațiile libere: Basarabia pământ  _._._._._._._

Organizația Noua Amnezie

Lasă la alegerea noastră? Că am niște completări despre care n-ar gândi pozitiv. Sau s-a terminat spray-ul?

Deci da, mersul pe jos, face postul fumos. Iar despre cât de nociv și dăunător este internetul pe mobil, într-o nouă ediție viitoare. Până atunci puneți mouse-ul și citiți câte ceva despre omulețul Gopo.

7 Comments

  1. Final patriotic. Exercițiu de istorie/imaginație, umpleți spațiile libere: Basarabia pământ _._._._._._._ (avand in veder ca suntem in Transilvania) spatiu’ gol nu poate fi umplut decat de Secuiesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *