10

Drept la replică: Bărbaţii şi prepararea grătarului

Postul meu de ieri a stârnit indignarea sexului slab deşi când l-am plămădit, spui sincer, că nu asta am vrut deoarece io iubesc femeile în general şi în particular pe una. :D Dar ceva s-a întâmplat când l-am frământat sau când l-am pus la cuptor, şi a ieşi cu aromă misogină, spun fetele.

Mno şi pe cale de consecinţă mi-am luat-o pe toate căile: de la comentarii plasate strategic în josul articolului până la palme virtuale pe Y!M şi mesaje pe mail. Şi când am crezut că le-am lecturat pe toate, şi totodată le-am dat răspuns, primesc un mail în care se cere dreptul la replică! :D Globulele din mine, care se dau jurnaliste, feministe şi ele, au decis că cererea Reprezentatei Femeilor, ce se vrea anonimă, trebuie satisfăcută. Oricum puţini sunt cei care o vor contrazice :))

Bărbaţii şi prepararea grătarului

Când un bărbat se declară pregătit să preia prepararea grătarului, se declanşează următoarea serie de evenimente:

1) femeia cumpară mâncarea
2) femeia face salată, pregăteşte legumele şi desertul
3) femeia pregăteşte carnea pentru grătar, o asează pe o tavă, împreună; cu toate celelalte ustensile necesare, şi o duce afară, unde bărbatul stă deja aşezat cu o bere în mâna în faţa grătarului

Şi aici vine punctul cel mai important al întregii desfăşurări:

4) BĂRBATUL AŞEAZA CARNEA PE GRĂTAR!

5) apoi mai multe activităţi de rutina: femeia aduce farfuriile şi tacâmurile afară;
6) femeia informeaza barbatul că mai e puţin şi carnea se arde
7) el îi mulţumeşte pentru această informaţie importantă şi mai comandă totodata încă o bere la ea, în timp ce el se ocupă de situaţia de urgenţă

Şi apoi înca un punct foarte important:

BĂRBATUL IA CARNEA DE PE GRĂTAR ŞI O DĂ FEMEII!

9) apoi urmează din nou rutina. Femeia aranjează farfuriile, salata, pâinea, tacâmurile, şerveţelele şi sosurile şi aduce totul afară pe masă.
10)După masă, femeia eliberează masă, o curăţă, spală vasele

Şi din nou, foarte important:

11) TOŢI ÎL LAUDĂ PE BĂRBAT PENTRU CALITĂŢILE LUI ÎN ARTA GĂTITULUI ŞI ÎI MULŢUMESC PENTRU MÂNCAREA SUPER BUNĂ!

12) Bărbatul o întreabă pe femeie cum i-a placut faptul că nu a fost nevoită să gătească şi, când observă ca ea e cam botoasă, ajunge la concluzia că pe femei nu le poţi mulţumi oricum niciodată…??

No, mai are rost să mă întreb de ce mă doare piciorul drept aşa din senin? :)

10 Comments

  1. io recunosc ca is mai greu de cap, dar cine monteaza gratarul? aia e cel mai important. fara asta nici un pas nu poate fi facut :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *