0

E Heicibio! Nu Hașbeo!

Așa atrăgea atenția cineva lu’ altcineva, azi, prin curtea interioară a Casei TIFF.

Astăzi e ziua aia mult așteptată la TIFF. Ziua HBO care va culmina cu un party ca-n filme. Mai specific ca-n Hangover. Până atunci însă există filme de văzut, cu intrare liberă:

Raiul şi iadul

Cinema Florin Piersic, 23:30

Dumnezeu a creat sexul

Odeon Cineplex – Sala 6, 22:30

Între două lumi

Institutul Francez Cluj22:00

Doina Groparilor

Odeon Cineplex – Sala 5, 22:15

Vorbitor

Odeon Cineplex – Sala 5, 23:15

Detalii despre producțiile originale HBO pe care vi le-am înșirat până acum găsiți aici. Din discuțiile pe care le-am avut ieri cu reprezentanții HBO veniți la Cluj am înțeles că nu-s de ratat. Întâlnirea a fost de fapt un interviu despre strategiile de marketing și comunicare ale brandului, pe care-l veți citi în scurt timp la Robi.

Tot astăzi, dela 21:45, la Casa TIFF este concertul lui Steven Severin care va acompania live proiecția filmului mut din 1932, în regia lui Carl Theodor Dreyer.

Și una pentru fanii lui Stanley Kubrick: concurs de creaTIFFitate!

Cei care ne trimit pana pe 8 iunie fotografii reprezentative care evoca pasiunea pentru munca lui Kubrick, surprinzand momente legate de Retrospectiva Integrala Stanley Kubrick de la TIFF (fie ca e vorba de proiectii, Q & A-uri, discutii, lansari de carte, expozitii, etc), pot castiga unul dintre cele doua premii: un album complet cu poze si discuri continand toate filmele semnate de Kubrick precum si un album semnat de Chris Baker, artistul conceptual al filmului A.I: Artificial Intelligence/ Inteligence.

Vă mai zic doar că cel mai ambițios proiect, care se desfășoară în premieră pentru România și e în cadrul TIFF – 10 pentru film – a început deja. Citiți la Nebuloasa despre ce este vorba și în scurt timp la Ruxandra un interviu cu pastorul proiectului, Andreea Iacob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *