2

Engleza vorbită-n somn by Crin Antonescu

În atribuţiile unui preşedinte interimar al României nu intră şi cunoaşterea limbii engleze? Şi prin cunoaştere nu mă refer la nivel de grădiniţă, ci la

nivel de şef de stat. Adică foarte bine.

Deocamdată Crin se pricepe foarte bine la gesticulat.

Pe ministrul de finanţe l-a prezentat drept mama şi tatăl of this nush ce.

Mă îndoiesc că reprezentanţii FMI, CE şi BM au înţeles ceva din discursul lui Crinuţ, acelaşi Crinuţ pe care Mircea Badea îl numea cel mai mare orator din ’89 încoace. Aş fi vrut să-l aud pronunându-i numele delegaţiei şefului misiunii FMI în România, Erik de Vrijer.

Bineînţeles, pentru mine Crin Antonescu tot timpul va ridica întrebarea dacă vorbeşte sau nu în somn. Engleza asta aşa pare a fi: vorbită-n somn. Şi ăsta pare a fi singurul punct forte al preşedintelui nostru interimar: somnul. Nu polictica, nu limbile străine, nu nimic.

 

2 Comments

  1. Ce conducatori! Mi-am amintit de o emisiune de acum 3 ani cand Antonescu este rugat sa vorbeasca in engleza si OOooopsss… nu stie engleza, DELOC! Canditat la presedentia Romaniei?!

    Aici: http://youtu.be/P-vAowkNYug

    L-am injurat pe Boc, ca-i de la Cluj dar confirma si acum FMI, BM si CE ca economia a fost tinuta sub control, ba chiar au fost progrese? Ca acum, totul se duce dracu` cu aceasta disputa politica?

    Revenind la domnu Laurentiu George, trebuie remarcat ca a facut progrese – acum 3 ani nu stia niciun cuvant in engleza :)
    Sa precizez ca scolarii, din clasa a 6-a deja studiaza a doua limba straina? Iar prima o incep din clasa a doua? Ca cel putin ultimele generatii de elevi stiu mai multa engleza la 14 ani decat stie un presedinte actual in functie din Romania?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *