6

Evoluția lui “Spală-mă”

Uitându-mă random așa pe peretele de Facebook, observ o poză care indubitabil mi-a atras atenția.

Ilustra un bolid Dacia, model “Cumpărăm mașini pentru programul Rabla”, murdară aka plină de praf nedemn de tras pe nas și care pe lunetă avea un mesaj. Descifrabil. Dar nu era clasicul și puerilul “Spală-mă” pe care-l scriam noi, tineri fiind, cu degetul, scriere însoțită de sunetele unei chicoteli cât se poate de normală. :D

I wish my GirlFriend was this dirty

E cât se poate de clar că în liceu numai la asta nu mă gândeam. Probabil nici nivelul filmelor de la LemnulSfânt cu liceni vizionate nu era așa mare ca al celor care acum sunt la liceu.

Cert e că ăștia care vin după noi au câțiva reprezentanți mai de seamă, care vor lua Bac-ul și datorită cărora “Spală-mă” a atins un nou nivel al evoluției sale. Care mie-mi place! :D

Sursa foto: Pagina de Facebook a lui Winnetou.

6 Comments

 1. Trivia: -Nu e model de rabla, e proprietate personala si merge foarte bine, chiar si pe frigul asta. E doar murdara, nu e coapta.
  -Ce scrie pe luneta a scris un prieten, iar eu i-am dat ideea. :-)

 2. Acum ceva ani de zile am fost cu tatăl unui bun prieten să luăm nişte lucruri pentru casă, gen faianţă-gresie etc. Ei bine, omul avea două maşini: un Peugeot 205 GT, motor special preparat, 3000 cc, demara de pe loc de-ţi zbura capul în tetieră şi o minune ca aia de mai sus, de care râdeam. Ei bine, am fost cu ea pe Chitila, am umplut-o şi am dat să plecăm. Din grabă, că ne chema vinul de acasă, a călcat-o. Aşa, grea cum este, aşa, puturoasă cum este, când s-a săltat de pe loc am zis că aia este cea mai precisă formă a Apocalipsei. Bună maşină, zic, mai ales la tras de ea, mai ales că avea ceva ani buni de viaţă.
  De final, există şi funcţionează şi acum fără probleme, la alt stăpân :)

  • Cu siguranță tata ar găsi în povestea ta un alt motiv să nu renunțe la mașina lui :)

   • Eu l-am pus pe un prieten de pe Logan 1,4 pe furia de mai sus si se speria cand calca acceleratia, tot ii spuneam sa-i dea blana da’ nu avea curaj.
    Apoi m-am urcat eu la volan. Si a fost ca si majoritatea pe care i-am dat, se tinea de manerul usii. :trollface:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *