2

EXCLUSIV! Cum a ajuns Csibi Barna în Ţara Moţilor!

De aproximativ două săptămâni un ungur, angajat al statului român, e în centru atenţiei pentru că a făcut o faptă cugetată. Pentru a marca cum se cuvine Ziua Maghiarilor de pretudindeni, el l-o spânzurat simbolic pe Avram Iancu, pentru a-i da o lecţie post mortem că şi-o permis să stea drept în faţa lui Kossuth Lajos ce-o venit la noi cu gânduri de contopire.

Noi chiar dacă suntem mai nepăsători aşa, suntem patrioţi şi ne-am sesizat şi am protestat cum am putut faţă de această practică. Dar culmea poveştii despre pedepsirea lui Csibi e aia în care şefii lui l-au relocat cu serviciul în Ţara Moţilor, cam pentru 6 luni! :)) Încă o dovadă că românii, fie ei şi din structurile statului, au umor! Unul chiar fin în contextul de faţă.

În continuare voi dezvălui detalii, ce mi-au parvenit pe surse, de la judecarea ce-a avut loc la nivelul instituţiei în care activează şi-i în subordinea ANAF.

După ce au aflat ce-a făcut, l-au chemat la raport şi după ce au pus cap la cap detaliile, au deliberat, l-au chemat înapoi şi i-au spus:

- Măi Csibi, văd că-ţi place spânzurătoarea. Era jocul tău preferat în copilărie, nu?

- Ighen, şefu.

- Perfect, înseamnă că eşti bun la asta. Fii atent, dacă rezolvi jocul ăsta, te lăsăm să pleci, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Ne-am înţeles?

- Hat perse! zise Csibi cu un sentiment de vinovăţie, gândind că românii nu-s chiar aşa de răi, după care se apucă de jocul la care era campion pe Ţinutul Secuiesc, având drept fundal sonor râsul înfundat al şefilor. :D

FAIL!

Şi uite aşa, Csibi Barna trebuie să meargă în Ţara Moţilor, unde va fi ca Alice în Ţara Minunilor. :D

În încheiere, scrisoarea lui Csibi Barna, de la Abrud, către mama sa. :))

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *