2

EXCLUSIV PE BUNE! Cea mai toamnă dintre toate va fi la Cluj!

De 5 ani sunt în Cluj. Imediat se fac 6. În tot timpul ăsta nu cred că am scăpat sau ocolit vreun birt, bar sau club.  :D

Printre locurile care mi-au atras atenția a fost Club Midi (au schimbat site-ul!). Cu antecedente de DJ fiind, în primele 5 minute de când am pășit în el, am zis că e noul meu templu! :D A fost foarte tare! Sonorizare impecabilă, scule profi pe care le văzusem doar în poze, stil minimalist… a fost smashing pentru mine. :P

Partea mișto e că nu doar mie mi s-a părut așa, ci și altora. În primii 3 ani Club Midi a reușit să urce pe locul 25 în Top 100 clubs publicat de DJ Mag, revista aia englezească. O știți voi. :P Pentru performanță evident că a contat și paleta largă de invitați sonori.

Ei bine, anul ăsta, pentru că începe noul sezon de clubbing, mi s-a șoptit în cască că vor veni la Cluj, în Club Midi, următorii:

- Sister Bliss ex-Faithless (7 octombrie)

- Krafty Kurts (8 octombrie)

- Dubfire de la Deep Dish (28 octombire)

- Dub Fx (concertează mâine!)

- Luciano și Mirko Loko (21 octombrie)

- Boy George (25 noiembrie)

- Andy Fletcher de la Depeche Mode (11 noiembrie)

Mi-a luat ceva vreme să scriu numele lor, de cum să procesez și ce va fi când vor veni la Cluj! :P Trebuie să recunoaștem că se anunță niște nume măricele pe care eu unul nu am crezut veci că vor fi în acceași încăpere cu mine.

Așadar, doamnelor și domnilor, dragi studenți, la Cluj vom avea cea mai toamnă dintre toate! :D

P.S. Pentru ultimul nume de pe listă stay tuned acilea pe blog! Poatem facem o promoție CADO! :D

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *