3

EXCLUSIV! S-a înşurubat şurubul cu numărul 100.000 pe Cluj Arena! VEZI AUDIO!

Cu puţin timp în urmă pe viitorul stadion de fotbal al Clujului, Cluj Arena, s-a înşurubat şurubul cu numărul 100.000, au declarat surse din interiorul muncitorilor necalificaţi care se ocupă de majestuoasa construcţie.

Echipa de investigaţii a marianhurducas.ro a verificat amănunţit informaţia venită pe surse şi a aflat cu lux de amănunte cum s-a desfăşurat evenimentul. Astfel, Berar Asămânţei, spărgător profesionist de seminţe, deţinătorul centurii Coaja De aur combinată cu Capacul PET Dabăliubiei, este cel care a înfiletat cu o precizie uluitoare piuliţa pe şurub.

Martorii oculari, care erau la faţa locului, chiar în incinta stadionului, spun că Berar Asămânţei a fost foarte relaxat în timpul operaţiunii, neştiind că ţine în mână şurubul cu numărul 100.000. Martorii spun că era foarte relaxat şi savura şenvişu pus drept pachet de soţia sa pe care toţi vecinii o bârfesc că nu face nimic toată ziua.

VOM REVENI cu o GALARIE FOTO cu nevasta lui Berar în timp ce făcea şendvişu, FĂRĂ SUTIEN!

Într-un interviu acordat marianhurducas.ro, Berar Asămânţei, se declară fericit pentru că a reuşit să-şi aducă aportul la arena care îl face pe patronul CFR Cluj să moară de ciudă şi de invidie, el fiind e formaţie ultras fiind dedicat echipei Unirea Floreşti, după ce a urmat şcoala vieţii de pe Calea Floreşti, de la ieşire din Cluj spre Oradea.

Mai mult el speră ca şi copilul său, încă nenăscut, să-i calce pe urme şi să se facă muncitor necalificat. Totodată el speră că va încasa şi o primă de înşurubare cu care să-şi scoată nevasta la o ultimă prăjitură în Cofetăria Carpaţi, despre care a aflat în EXCLUSIVITATE de pe marianhurducas.ro că se va închide!

Vă reamintim că Cluj Arena este pe ultima sută de metri până la inaugurare, lucru pe care tocmai l-aţi aflat în EXCLUSIVIATE tot de pe marianhurducas.ro!

UPDATE ŞOC: Mamei lui Berar Asămânţei nu-i pasă de performanţa fiului ei!!!!! VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

P.S: Acest articol face parte din campania de consţientizare a jurnalismului de nişă generalistă numit uatevărdecluj.ro. Demersul este organizat de Asociaţia Blogărilor Locali. VEZI aici şi aici AUDIO-FOTO-VIDEO cine a mai scris până acum în EXCLUSIVITATE despre acest subiect! 

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *