2

EXCLUSIV! VEZI AICI ce piesă a ascultat azi Vladimir Putin! VIDEO

Astăzi Vladimir Putin a fost înștiințat că a fost ales, din primul tur, președinte al Rusiei. Cu toate că încă de ieri știa care va fi rezultatul, el nu a sărit ca Geoană de fericire. Probabil din superstiție.

Se zice că ar fi plâns la aflarea exit poll-urilor, dar nu e adevărat. Trimisul special al marianhurducas.ro a reușit să stea de vorbă cu noul președinte al Rusiei. Astfel el a aflat că a primit în teste de la KGB noua formulă de gaz lacrimogen pe care și l-a aplicat înainte de a urca pe scenă, după ce l-a confundat cu sticluța de parfum. S-a dovedit că noul gaz e mai eficient decât ar fi crezut însuși fostul și totodată noul președinte.

Surse apropiate lui Vladimir Putin, mai precis vecinii săi, au declarat în EXCLUSIVITATE pentru marianhurducas.ro că astăzi, toată ziua, a ascultat în heavy rotation, SNAP – The Power.

Aceleași surse au declarat că cel mai mult îi place partea cu I will attack and you don’t want that!

Întrebat de trimisul special al marianhurducas.ro ce anume îi place la România, Vladimir Putin a spus că cel mai mult îi place Iliescu.

Vom reveni cu amănunte. Dacă va mai fi cazul.

sursa foto

2 Comments

  1. Am și eu un fost coleg de liceu care este vecin cu el si mi-a zis că azi-noapte a ascultat întruna Pretty Fly (For A White Guy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *