0

Facultatea de comunicare, secția asistente de platou. Pentru că fetele au calități

Schimbări importante în industria showbizului autohton! Bianca Drăgușanu pleacă din platoul Showului Păcătos al lui Dan Captos și vine, șoc!, Mădălina Pamfile!

Aroganților! Cum cine-i aia?! Tipa aia care abia acum a împlinit 18 ani, elevă a liceului bucureștean Jean Monet, fostă lovără de-a lui Mazăre primarele de Constanța și actuală copertă de Playboy.

Lămuriți acum? Bun. Trecem mai departe.

Cum a fost prima seară-n platoul Antenei 1? Emoționantă dară!

Prima seară nu a fost lipsită de emoţii: ”Mă simt foarte bine, în calitate de asistentă, am emoţii, dar sper să dau tot ce e mai bun din mine. Nu vorbesc despre salariu, este confidenţial, dar totul ţine şi de evoluţia mea. Am calităţi de asistentă, sunt mereu veselă, cu zâmbetul pe buze, comunicativă şi serioasă, în acelaşi timp. Pe Cruduţa o ştiu de la prezentările de modă, mă ajută să scap de stres, acum sunt ucenicul ei”, a declarat Mădălina, pentru Click!

Eh, nu vorbește despre salariu. Lasă că a aflat Click și asta!

Cât priveşte onorariul, se zvoneşte că Mădălina Pamfile va primi un salariu lunar de 500 de euro, adică jumătate din cel pe care îl primea Bianca, şi cu 300 de euro mai mic decât cel al Danielei Crudu.

Recunoașteți că sunteți dezamăgiți! Credeați că ia mai mult, nu? Că doar are calități de asistentă! Da frate. Ca-li-tă-ți de asistentă. Să facem repede o specializare la o facultate de comunicare și pentru asta!  Termină fata clasa a 12-a și se irosește pe te miri unde. Avem dovezi că piața o cere! Capatos a avut vreo 6-7 asistente de astea din 2008 încoace. Dar niciuna n-a fosta la fel de calificată ca și Bianca Drăgușanu care e “mamăl și tatăl asistentelor” conform aprecierilor Capatosului. Uite! Am găsit și șefa de catedră pentru noua secție din cadrul facultății!

Dacă e să mă gândesc la cineva care mai poate face ce fac fetele astea, o singură imagine-mi vine-n minte:

Aham. Planta mea din living. O cunosc foarte bine și fără-ndoială are calități de asistentă! O las să plece de acasă pentru 200 de euro + un bax de apă Evian cu care să fie udată tot la două zile. Ăsta e singurul ei defect. Nu se udă singură.

sursa foto 1; sursa benzilor negre de pe ț… âni: eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *