3

Fail proaspăt: PR nu vine de la PaRty

TVdece anunțau ieri, după aproximativ o lună de deliberări și lucruri organizatorice de pus la punct, că pun în scenă un alt party din seria Petrecerilor TVdece în parteneriat cu TIFF. Un dezmăț tematic, în care măriile noastre se pot îmbrăca în ce vrea suflețelul lor cinefil.

Astăzi, după nici 24 de ore, cineva a zărit și sesizat pe Facebook că s-a creat un event, Noaptea Oscarurilor Amatoare – Party, cu niște puncte comune între cel de sus și unu care urmează a se desfășura vineri, adică cu o zi înainte de #MovieParty.

Afiș, aproape la fel, idee centrală a manifestării apoape la fel și o mulțimea de sceptici care nu cred în concidențe și care s-au sesizat din oficiu. Am înțeles că în spatele poveștii ce urmează a fi spusă sub formă de comentarii pe Facebook stau niște studenți la Comunicare. Deci am fi tentați să credem că situația de criză s-a gestionat cu brio. Sau nu. :D Prima mișcare după ce au apărut nemulțumiți: ștergerea comentariilor! Sau nu așa se face? :P

Și cam atât. În cât timp a venit răspunsul? Cam după 2 ore. Așa se face PR. Cu cratimă. Apropo, PR nu vine de la PaRty, vine de la Public Relations, altele decât alea de la ghișeul de informații.

 

3 Comments

 1. Eu cred ca te-ai agitat degeaba.. tema aleasa nu este una patentata de TvDece, iar daca s-au inspirat de la ei, asta e, asta ne este obiceiul. Oamenii loiali lui Zicu & Florica vor merge in General, iar restu.. well, in Act.
  Cius.
  ps. Comentariile nu se sterg, doar ca apar, iar apoi dispar pentru o perioada.
  Chillex !

  • Eu vorbesc despre cum au gestionat situaţia, nu despre cine şi ce a patentat. Cât despre comentariile care apar şi dispar, right.. toată lumea ştie că “e de la ei.” (n.r. Facebook)

   • Pai, eu cred ca cei de la Act sunt internauti de ocazie, nu ca noi, heavy users. Cand s-au vazut asaltati de intrebari si acuzati de X si Y, s-au speriat si nu au stiut cum sa reactioneze. Eh, aici sunt de acord cu tine, au gresit.
    Suntem oameni, invatam din greseli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *