2

Fără oboseală nu poţi avea parte de satisfacţie

Cel puţin nu într-o lume normală.  Scrie asta şi-n Biblie! 

Auzeam pe undeva cum că somnul nu s-ar înmagazina. Adică poţi să dormi cât vrei că al tău corp tot nu va reuşi să pună deoparte mai mult decât are capacitatea s-o facă şi să folosească surplusul de energie când ai nevoie. Cică recuperarea orelor de oboseală se face treptat şi acum,  oarecum, experiementez asta.

Cele 10 zile de TIFF 2012 am folosit atâta somn încât să nu pic în visare, pe stradă, pe neaşteptate. Unde vreu să ajung? La bătrâneţea care mă aşteaptă la colţ! Şi care e atât, dar atât de parşivă! Dacă în facultate eram în stare să mă petrec şi să lucrez o săptămână on and on, cu două trei nopţi dormite, acum încă mă recuperez… ceea ce înseamnă că inevitabil îmbătrânesc.

Aici intenţionam să bag maneaua aia cu “bătrâneţe, haine grele” dar, omaigad, cum sună! :)) 

În toată povestea asta, în care am făcut parte din staff-ul unui festival internaţional de film, fix povestea cu oboseala e cea mai faină. Abia apoi vin cifrele, care te fac să zâmbeşti cu toate dantura, şi realizezi că fără oboseală nu poţi avea parte de satisfacţie.

După ce vezi cifrele vine satisfacţia (Facebook, Twitter şi blogurile au în dreptul lor nişte valori îmbucurătoare!) că ai făcut parte dintr-o echipă profi, de 300 de oameni. :) Şi mai vrei oboseală şi la anul!

Mulţumesc lui Alex Ursabăeţilor şi fetelor de la Netlogiq pentru iniţiativă, pentru efortul depus, pentru că au compilat totul şi au tras linie într-un mod creativ! Infograficul e cooleanu, vorba aia, şi sper să văd cât mai multe astfel de finisaje ieşite din click-urile lor. Pe zona Transilvaniei nu cred că mai face nimeni aşa ceva.

sursa infografic

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *