3

Feriți-vă de copii ca de măgăruș!

În fumoar. Discuția deviază neobișnuit de repede și ajungem la a dezbate cam ce tâmpenii sau lucruri amuzante mai spun copiii, care-s indubitabil îs mai evoluați din punct de vedere intelectual decât eram noi la vârsta lor. Aștia au touchscreen, noi aveam corcodușe verzi.

Ideea era că bagă la cap tot ce văd sau aud și reproduc fidel totul fix când ți-e lumea mai dragă. În consecință trebuie să te ferești de ei când vorbești urât sau când vrei să faci ceva care trebuie să rămâna secret. 

- Daaaa! Apropo de autobuz, zice colega din colț. Eram în autobuz, nu mai țin minte ce număr avea și oricum n-are importanță. Alături de mine era un tată cu copilul. Nu cred că avea mai mult de 5-6 ani. Era extrem de neastâmpărat, deranja pe toată lumea iar părintele nu reușea nici cum să-l strunească.

- Și… l-o cârpit de nu s-o văzut?

- Nuuu! Poate că l-ar fi cârpit dacă erau numai ei doi, dar așa… cu atâta lume care se uita la ei… i-a zis că dacă nu se potolește îl pârăște la mă-sa, care probabil era mai autoritară ca el. Și cre credeți că-i răspunde copilul? întreabă râzând.

- …

- Dacă mă spui, și eu te spun că ai făcut pipi în chiuvetă!

sursa foto

P.S. Pentru cei mai tineri ca mine, măgărușul din titlu vine de la emisiunea pentru copii Feriți-vă de măgăruș

3 Comments

  1. No offense, dar povestea asta o stiu de muuuulti ani (ceva de genul 15-16 ani), e un fel de mit urban. /:-)

    • Nu contest ce zici tu, dar nu cred ca tanti aia avea motiv sa minta cu asa ceva. Posibil ca istoria lui “pisu-n chiuveta” sa se fi repetat sub ochii ei. :) Sau copilul auzind mitul, l-a reprodus. Plus ca daca stiam ca e mit urban nu-l puneam pe blog.

  2. nush daca e un mit sau nu….dar hai sa iti zic ce mi-au auzit mie urechile de la un copilas de vreo 5-6 ani la intrebarea pe cine iubesti mai mult: ”p mama, chiar daca ma bate toata ziua, dar macar ea nu se sterge la fund dupa ce faca caca cu prosopu nostru de maini, ca tata. noi trebuie sa ne stergem p haine ca nu mai avem prosoape in casa” =)))) :)))):)))) Dupa ce am auzit asta m-am oprit cu intrebarile, ca cine stie ce mai aflam … :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *