0

Fiţe, aroganţe şi vânzări prin social media

Companiile, birturile, non-stop-urile și cluburile din România descoperă rând pe rând, chestia asta numită social media. Și pentru că administratorii afacerilor au auzit despre facebook, care e aproape ca HI5-ul, unde pui niște poze și ceri LIKE, probabil au impresia că și Twitter-ul funcționează la fel. Ba mai mult unii chiar au făcut bani grei de pe urma păsăricii albastre! Deci wow! Fără investiție dar cu profit! Visul oricărui român. :P

Ete că nu și mai mult îți poate dărâma imaginea. Mai ales dacă strategia ta de comunicare se traduce prin: facem anu ăsta un cont și anul viitor dăm ceva mesaj de pe el. Ce target? Noi ne adresăm la toată lumea! Dăm follow la toți. Toți vor să vină la noi, nu contează că-s din Cluj și noi suntem din Constanța! Toață țara știe de noi!

Și dacă atunci când te hotărăști totuși să vorbești după un an, în ideea că ai făcut contul să nu ți-l “fure” alții, iar primele tale 140 de caractere încearcă să-mi vândă ceva, păi meri și culcă-te!

Pe lângă faptul că mie, domiciliat în Cluj fiind, nu-mi pasă că deschideți voi clubul din Mamaia, îs ferm convins că 90% dintre ce-i de pe twitter gândesc la fel ca mine. Am impresia că oamenii voștrii nu-s aci, ci în continuare în Libertatea, Cancan, Click și VIP. Dacă totuşi ţineţi morţis să acaparaţi clienţi noi cu ustensila asta, twitter, măcar puneţi-vă o poză. Lipsa ei vă bagă în oala cu aroganţe.

Și dacă tot vorbim de imaginea unui club de fițe precum Bamboo, care vrea să ne penetreze pe toate căile, poate faceți ceva și cu ăsta din Ardeal, că-i cam penibiluț. Chiar de când s-a deschis a fost așa:

Yep. O curs apică pe plăsmuțe fix cu ocazia inaugurării de acum câțiva ani. Bine că o pus cineva o frapieră să nu se facă băltoaca prea mare. :D Pozele-s din arhiva personală, numai că atunci n-aveam bloguleț. :P Trăiască HDD-urile mari! Şi colegii din presă care erau prea ocupaţi să pozeze “spuma Clujului”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *