3

Formula câștigătoare pentru bărbații fără timp sau imaginație

Am zis pas Sfântului Valentin și l-am așteptat pe Dragobete. Păi ori suntem români, ori suntem dansatori? Toate bune și frumoase până azi la amiază când mi-am amintit că mâine-i ziua cea mare a iubirii declarate public și-n privat, iar timpul în care eu aș putea lua un cadou practic nu există nici azi, nici mâine.

Mi-am amintit că în drumul meu e o florărie așa că am zis că n-ar strica să iau măcar un buchet de flori. Zis și făcut. Și plătit. Pe drum mi-am stors creierii cam ce aș mai putea atașa celor trei trandafiri albi, care denotă o ușoară lipsă de imaginație, nu de stoc limitat cum avea florăria. Să-i dau bani să-și ia ea ce-i trebuie… nu ar fi mers. Eram bădăran.

Dar dacă atașez florilor cardul?

Și a mers! :D A fost formula câștigătoare ceea ce vă doresc și dumneavoastră domnilor! :) La asta se va adăuga o vizită la Muzeul Farmaciei, unde o să-mi duc cu mine un pet de 0,5L ca să prind elixirul dragostei, că așa am văzut că se face la apă sfințită.

P.S. Binențeles, suma de pe card a fost transferată de pe un alt cont, nu e covârșitor de mare, dar suficientă pentru reducerile de acum. :D Exact cât mi-am propus că cheltui eu pe cadou. WIN! 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *