1

Frigăruia down! Așteptăm următoarea provocare!

Weekend-ul ăsta s-a împlinit sorocul frigăruii de 100m, despre care am tot vorbit în ultimele săptămâni care, deși n-am calculat, s-au transformat mai mult ca sigur în luni. Știți povestea, Adi Hădean a venit cu propunerea de face ceva măreț și lunguieț și noi am acceptat cât ai zice țepușă!

Singurul meu regret e că a trebuit să mă împart, după cum ziceam aici, între două evenimente care s-au desfășurat simultan și pe care le-am suprapus într-un moment de repezeală nespecifică mie: Raliul Clujului și Frigăruia Bloggerilor. Folosesc “regret” pentru că nu am reușit să le savurez decât așa… cu picătura. Dar e ok că le-am putut face pe amândouă, și trag speranță că toată lumea a fost muțumită. :)

Revenind la subiect, vineri când s-au tras toate cele-n țeapă, n-am reușit să ajung, și încă mă mai simt vinovat pentru lipsa mea, vinovăție pe care am încercat să o acopăr cu puțină osteneală ieri la aranjatul și strânsul scheletului pe care s-a fript frigăuia.

După cum e și normal, când fugi între două evenimente mari, pierzi lucrurile importante cel puțin de la unul singur. Aici, ieri, am pierdut faza în care s-au aprins cărbunii și s-a pus frigăruia pe jar. Practic am plecat când str. M. Kogălniceanu era populată doar de noi și m-am întors când frigăruia era pe jumătate mâncată.

Per total ospățul a fost un succes. Mișcarea, care a plecat din online, a făcut înconjorul presei, nu doar locale, ci și centarale. Iar asta e un semn bun. :)

Amu galeriuță foto că știu că vi-s dragi pozele cu mâncare, nu numa’ alea deocheate :D :

ingineria e bună și la preparat frigăruie :D

Daniel Rus clădește, Adi Hădean pozește

odihnă pentru ochii lui, invidie pentru noi :D

Între timp, la Raliul clujului, câteva străzi mai încolo:

Bogdan Roșca pregătindu-mi pupitrul tehnic în portbagaj, ca un bijnițar notoriu :P

din 3 cd-uri, mergea 1 :)) promit să fac eu altele pentru anul viitor

După o oră, timp în care am intervievat în pragul porții de sosire toți piloții care nu au abandonat pe traseu, am revenit la frigăruie, când toată lumea era deja în extaz:

fără comentarii, atenție să nu salivați pe tastatură :D

coada pentru degustarea produsului final n-a încăput în cadru

Î: Cât timp îi trebuie lui Adi să curețe țepușa? R: Mai puțin de o secundă!!

Un fel de moartea frigăruii :)) Să ne fie de bine!

Așadar, un sfârșit de săptămână incendiar doamnelor și domnilor! Așteptăm următoarea provocare! :)

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *