6

Gala “Dintele de hAur”

În ultima vreme conaționalii noștri rromâni au tot apărut în fața străinilor cu diverse aptitudini greu de egalat de careva dintre noi, ăștia mai albi. Vorba aia: white man can’t manea. Înțelegeți? Și am zis că dacă europenii îi apreciază, și noi nu, avem o problemă.

No, și inspirat de Globurile de Aur și  proaspetele nominalizări la Oscar, m-am gândit că ar fi de bun simț ca și ei, cei care ne aduc zâmbetul sau înjurăturile pe buze, din țară sau de afară, să aibă parte de o recunoaștere a efortului depus. Deși ei fac lucuri native.

Astfel s-a născut gala “Dintele de hAur”, menită să recompenseze influensărrii din Sistemul Turbo pentru realizările lor din anul ce s-a terminat pentru ei și care ne-a sfârșit pe noi, dar și pentru figurile frumoase făcute la început de 2011.

Așadar, redacția Viva la remallucion :D acordă trofeul “Dintele de hAur 2010- 1/12 din 2011” lu’:

  • Florin Salam pentru că e nambăr oan ăt BBC Radio 1.
  • Nicolae Guță pentru că Le Monde l-a băgat în topul ei. Artistul nu s-a arătat deloc surprins, chiar se aștepta să fie inclus, pentru că o nuntă fără onomatopeele lui, fie ea și a lu’ Figaro, e ca o  manea fără dujmani.
  • Florin Purice și Geanina Radu pentru efortul depus spre a învăța limba lui Shakespeare, atât de necesară pentru a elabora un nou proiect: englezoneaua fără subtitrare.
  • Leo de la Strehaia că i-a copt-o lu’ Crudu. Datorită lui “Bună dimi” va fi doar o aminti.

  • Nicolae Sarkozy pentru că Liberte! Egalite! Repatrie! sau Expulse! că tot aia e.

Promit că anul ăsta voi monitoriza mai atent lumea din Sistemul Turbo. Dacă-mi iese pasența, înseamnă că Gala “Dintele de hAur” va deveni o tradiție.

Acestea fiind zise, până la o nouă întâlnire, vă doresc un călduros “Să moară dujmanii!” :D

6 Comments

    • :)) mersi! încerc. o să-mi iau castraveţi muraţi şi o să surfez libertatea şi cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *